Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Relicseed otro albumu ieskandina ar koncerttūri

Easyget.lv, 01.05.2013. 15:04

Smagā metāla grupa ‘’Relicseed’’ maija sākumā uzsāk koncerttūri, kuras ietvaros spēlēs uz Baltijas, Krievijas, Polijas un Lielbritānijas skatuvēm. 
Relicseed otro albumu ieskandina ar koncerttūri

Koncerttūre būs iesildīšanās 2013. gada vēlā rudenī gaidāmajai „Relicseed” otrā albuma prezentācijai, informē mūziķu pārstāve Aiga Leitholde.

Tūre tiks atklāta 3.maijā Sanktpēterburgas klubā ‘’Rocket’’, dienu vēlāk grupa uzstāsies pilsētas Velikiye Luki klubā ‘’Back In USSR’’, kas sekos uzstāšanās festivālā ‘’Bialystok Zubrfest’’ Polijā. Pēc maza atelpas brīža 10.maijā sekos koncerts Valmierā klubā ‘’Chill Inn’’, 11. maijā Liepājas klubā „Fontaine Palace”, bet laikā no 15. līdz 19. maijam „Relicseed” uzstāsies Lielbritānijā kopā ar grupām „Lord Bishop Rocks”, „My Restless 45” un latviešu smagā metāla grupu „Burned in Blizzard”.
"Došanās tūrē uz Lielbritāniju mums nozīmē papildus izaugsmi, pieredzi un jaunus horizontus. Tā sniegs iespēju saprast, ko mēs spējam ārpus savas komforta zona,." sajūtas par gaidāmo tūri ārpus Latvijas skaidro „Burned in Blizzard” ģitārists Matīss Klaviniuss.

Viens no nozīmīgākajiem tūres koncertiem notiks 13. jūnijā Rīgas klubā „Melnā Piektdiena”, kad „Relicseed” uz skatuves kāps kopā ar stīgu ansambli. Uzstāšanās muzikālo saturu papildinās atbilstoša skatuves uzbūve un gaismu šovs. Pasākums tiks filmēts un ierakstīts HD kvalitātē, un koncertierakstu plānots demonstrēt arī televīzijā.

„Koncertā uzstāsies arī mūsu draugi „Pūķa Gars”, ar kuriem kopā svinējām abu grupu debijas albumu izdošanu 2010. gadā, kā arī kompānijā esam uzaicinājuši progresīvā metāla grupu „Legacy ID” un hardcore apvienību „Faithful in misfortune”. Būs ļoti interesanti!” komentē „Relicseed” bundzinieks Andrejs Upmacis.

Tūres noslēgumā 15. jūnijā ‘’Relicseed’’ kopā ar grupām „Pūķa Gars’’ un ‘’Green Novice’’ spēlēs Preiļos ‘’PAKAC’’.

Ar ‘’Relcseed’’ jaunumiem un līdz šīm paveikto var iepazīties grupas mājas lapā www.relicseed.com. Biļetes uz Latvijas koncertiem būs nopērkamas pie klubu ieejas, bet uz 13. jūnija koncertu klubā ‘’Melnā Piektdiena’’ pirmās biļetes par 3 Ls no 1. maija jāmeklē vietnē www.ticketshop.com. Vēlāk biļešu cena pieaugs.

Informatīvais atbalsts: Biedrība „P3lican Partisans”, „Mūzikas video”, inbox.lv, radio „Boom FM”, RīgaRadio, Radio Valmiera, Kurzemes Radio, Rietumu Radio, Bobe.me, easyget.lv, draugiem.lv, kasjauns.lv Neatkarīgā Rīta avīze, žurnāls „IR”.

Foto: Relicseed. Foto (c) Guntis Pilsētnieks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV