Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Positivus festivāls papildina „I Love You” skatuves programmu

Easyget.lv, 14.05.2013. 09:34

Positivus festivālā uz „I Love You” skatuves  kāps iecienītas pašmāju un Baltijas grupas, tostarp Bērnības Milicija, Tribes of the City, Parára, Sibyl Vane, Markas Palubenka un citi
Positivus festivāls papildina „I Love You” skatuves programmu

Arī šogad uz “I Love You” skatuves sestdienas naktī gaidāms patīkams muzikāls pārsteigums jeb iepriekš neizziņotas grupas koncerts, informē festivāla organizatoru pārstāve Linda Igolniece.

Piektdien, 19. jūlijā, Positivus festivāla „I Love You” skatuvi atklās Franco Franco, daudzsološie Lietuvas rokmūziķi Deeper Upper un eksperimentālā roka un postpankroka apvienība Parára. Vakara gaitā uz skatuves koncertēs arī Colours of Bubbles un daudzpusīgie visuma apceļotāji Laika Suns.

Sestdien, 20. jūlijā, festivāla otro dienu iesāks lirisku melodiju un rokenrola ritmu meistari Them Lemons, kuriem sekos Carnival Youth, jaunā latviešu dziesminiece Alise Joste, Momend un Lietuvas pārliecinošais alternatīvās un elektronikas žanra debitants Markas Palubenka. Igaunijas vēsmas festivālā iedvesīs sintpopa apvienība Zebra Island un Latvijā plaši pazīstamie roka, blūza un popmūzikas pārstāvji Sibyl Vane. Turpinot tradīcijas, sestdienas noslēgumā „I Love You” skatuves viesus patīkami pārsteigs kāds noslēpumains priekšnesums.

Savukārt svētdien, 21. jūlijā, „I Love You” skatuves programmu ieskaņos nepieradinātā un neprognozējamā apvienība Stūrī Zēvele, Igauņu svaigi pārsteidzošie mūziķi Odd Hugo un Anete, kā arī Lietuvas melodiski elektroniskā apvienība Without Letters. Par enerģisku un neaizmirstamu festivāla izskaņu parūpēsies Latvijas indīroka leģendas Bērnības Milicija un sapņainā alternatīvā poproka apvienība Tribes of the City.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā – Positivus festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris. Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena Ls 37, ar telts vietu - 41 Ls.

Foto: Tribes of the City. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV