Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Positivus festivāls izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām

Easyget.lv, 16.05.2013. 10:49

Positivus festivāls izsludina konkursu sociāli aktīvām nevalstiskajām organizācijām, kuru uzvarētājiem tiks dota iespēja izmantot Latvijas lielāko mūzikas festivālu kā platformu savu ideju un misijas popularizēšanai.
Positivus festivāls izsludina konkursu nevalstiskajām organizācijām

Konkursā var pieteikties līdz 5.jūnijam un tā rezultāti tiks paziņoti 12.jūnijā, informē Positivus Music pārstāve Linda Igolniece.

Nevalstisko organizāciju konkursa uzvarētāji iegūs iespēju atraktīvā veidā nodot savu vēstījumu Positivus festivāla apmeklētājiem, uzsverot aktuālas sabiedrības problēmas un nevalstisko organizāciju piedāvātās radošās idejas to risināšanai.

Lai piedalītos konkursā, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem jāaizpilda Positivus festivāla mājaslapā atrodamā anketa, kurā būs jānorāda gan vēstījums festivāla auditorijai, gan veids kādā to plānots nodot festivāla apmeklētājiem. Pieteikuma anketa un detalizētāki pieteikšanās noteikumi atrodami

https://www.positivusfestival.com/lv/jaunumi/positivus-festivals-izsludina-konkursu-nevalstiskajam-organizacijam/
Lielākais mūzikas festivāls Baltijā – Positivus festivāls 2013 šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris. Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV