Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Gandra ciems Positivus festīvālā arī šogad

Easyget.lv, 06.06.2013. 10:32

Positivus festivāls sadarbībā ar tūrisma un aktīvās atpūtas preču veikalu  Gandrs jau otro gadu atvieglos ceļošanu un piedāvās iespēju pasūtīt divvietīgu vai četrvietīgu telti pašā telšu pilsētiņas sirdī. Rūpējoties par apmeklētāju komfortu, Gandrs izveidojis īpaši izdevīgu piedāvājumu telšu labiekārtošanai. 
Gandra ciems Positivus festīvālā arī šogad

Gandra ciema piedāvājumā ietilpst divu veidu teltis – divvietīgā Lafuma Camo2 telts, kas paredzēta diviem nakšņotājiem un šī gada jaunums – trīsvietīgā Pinguin Serac telts, kurā iespējams apmesties līdz pat četriem iemītniekiem. Abi telšu veidi, kurus bieži izvēlas atpūtai, lieliski piemēroti gan skaidri saulainām dienām, gan lietainiem laika apstākļiem. Piedāvājums lieliski piestāvēs tiem, kas vēlas atvieglot sev ceļasomu un neuztraukties par telšu transportēšanu, uzcelšanu un nojaukšanu.

Īpašas akcijas ietvaros aktīvās atpūtas preču veikals Gandrs visiem Positivus festivāla apmeklētājiem piedāvā iespēju ērti un gaumīgi iekārtot savas festivāla mājas, iegādājoties  teltis, guļammaisus, matračus un mugursomas ar 15% atlaidi. Akcija spēkā no 15. jūnija līdz pat 20. jūlijam visos Gandrs veikalos, uzrādot derīgu šī gada Positivus festivāla biļeti.

Positivus, lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV