Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Oyaarss un draugi jaunajā video piedāvā ēnu spēles

Easyget.lv, 19.06.2013. 10:26

Bauskas elektroniskās mūzikas projekts oyaarss publisko videoklipu skaņdarbam "Umbra"
Oyaarss un draugi jaunajā video piedāvā ēnu spēles

Kādā no šī pavasara pirmajām siltajām dienām oyaarss ar cīņubiedriem un Liepājas Universitātes studentiem devās uz Kurzemi, lai filmētu videoklipu jaunam skaņdarbam. Pēc vairāku nedēļu intensīvas montāžās un pēcapstrādes video pabeigts un publiski apskatāms internetā.

Videoklipa tematiskā un vizuālā estētika sasaucas ar iepriekšējo oyaarss "pilnmetrāžas" albumu noskaņu. Pērn Vācijā izdotie albumi "Bads" un "Smaida greizi nākamība" ir ieturēti stilistiski līdzīgās vēsmās, taču izstaro vieglu mizantropijas piegaršu, centrā izvirzot nošķirtības un aizmirstības noskaņas. Skaņdarbu "Umbra" varētu raksturot kā mazliet "sociāli draudzīgāku", jo tajā sava loma ir atvēlēta arī cilvēkiem un personāžiem.

Ieraksts "Umbra" būs pieejams digitālā formātā jau tuvāko dienu laikā, un bez titulskaņdarba tajā būs dzirdami arī skaņdarbi no trim citiem autoriem - C.Mantle, Po un Myler. Par EP ir izdošanu ir parūpējusies izdevniecība Nukapa, Latvijas-Lielbritānijas elektroniskās mūzikas leibls, kura vadītājs ir latviešu producents un dīdžejs Po, jau labu laiku publiskojot vairāku latviešu un svešzemju elektroniskās mūzikas pārstāvju darbus.

Lomās - Matīss Saulītis, Plasma
Grims - Zane Žilinska
Tērpi - Eva Buķevica
Kamera/montāža - Ojārs Saulītis, Laine Neimane
Mūzika - oyaarss, Matīss Saulītis
Elektroapgādes operators - Vibe55
Mākslinieciskais asistents - Egons Blūms
Tehniskais atbalsts – MPLab

Foto: Oyaarss. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV