Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Papildināta Positivus kinoteātra filmu programma

Easyget.lv, 20.06.2013. 12:11

Kinoteātris piedāvās aktuālākās pašmāju filmas – „Mammu, es tevi mīlu!“, „Sapņu komanda 1935“, „Sēņotāji“ u.c., kā arī starptautiskas kino īsfilmas no „Baltic Shorts”, „British Coulcil” un „Rija Films” studijas
Papildināta Positivus kinoteātra filmu programma

Kā iepriekš ziņots, šogad kinoteātra apmeklētājiem tiks piedāvāta eklektiska, daudzpusīga un iedvesmojoša kino programma. Par kinoteātra draugiem ir kļuvuši Ādažu Čipsi, kas piešķirs garšu gan kino filmu baudīšanai, gan atpūtai, iekārtojot ērtu sēdēšanu kinoteātri un ārpus tās.

Turpinot sadarbību ar vairākiem starptautiskiem īsfilmu festivāliem, Positivus festivāla kinotelts ietvaros tiks rādītas „2Annas“, „Baltic Shorts“, „Future Shorts“, kā arī nacionālā filmu festivāla „Lielais Kristaps” īsfilmas. Savukārt animāciju filmu repertuārā tiks iekļautas Apvienotās Karalistes BAFTA kino akadēmijas balvai nominēto animāciju izlase, leģendārais animāciju seriāls „Avārijas Brigāde” un Somijas iemīļotā personāža Mumina stāsts par viņa piedzīvojumiem ar komētu.

Paralēli jaunākajām latviešu filmām - Aigara Graubes un Andreja Ēķa „Sapņu komanda 1935“, Jāņa Norda „Mammu, es tevi mīlu!“, Ivara Tontegodes „Sēņotāji“, Ādažu Čipsu kinoteatrī varēs noskatīties arī Lailas Pakalniņas filmu „Picas“, Agitas Cānes-Ķīles dokumentālās filmas „Ceplis. Filmas arheoloģija“ un „Vella Kalpi. Filmas arheoloģija”, kā arī jauno kinematogrāfistu darbu programmu.

Tāpat kinoteātrī būs apskatāma arī kinostudijas „Rija” filmu programma - skatītāju vidū augstu atzinību guvusī trakulīgā spriedzes filma „Hasta La Vista!“, godalgotā Sergeja Lozņica drāma „Miglā”, kā arī asprātīgā piedzīvojumu filma „Robert Mitchum is dead“.

Starptautiskais īsfilmu festivāls „2Annas“ piedāvās starptautisku kino darbu izlasi, kas veidota ar mērķi izklaidēt un pabarot ikvienu pēc īsfilmu mākslas izsalkušu prātu, gan arī Baltijas video mākslas izlasi. „Future Shorts” īsfilmu festivāls ir pārņēmis un iedvesmojis visu pasauli, ieskaitot Latviju. Īsfilmu programma iepazīstina ar jaunāko no vistālākajiem un tuvākajiem kino pasaules nostūriem, līdz ar to Future Shorts stāsti ir neaizmirstami.
Lielākais mūzikas festivāls Baltijā – Positivus festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi, Latvian Blues Band un Iiris.

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), C2C, Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, The Sound Poets, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez, Rasabasa un Twenty One Pilots.

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena Ls 37, ar telts vietu - 41 Ls.

Foto: Positivus kinoteātris. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV