Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Fontaine Festival 2013

Easyget.lv, 05.07.2013. 15:11

9. - 11. augusts, Liepāja
Fontaine Festival 2013

No 9. līdz 11. augustam klubā Fontaine Palace un tā teritorijā notiks Fontaine Festival 2013.

Festivālam šogad dota devīze „Rest In Hell”.

Festivāla programma īsumā:

Fontaine Festival 2013 uzstāsies grupas "Jumprava", "Līvi", „Dust devil drive”, „Sanctimony”, „Rebel riot”, „The velvet supernova”, „The Factor”, „Oranžās brīvdienas”, „Relicseed”, „Sound religion”, „Monologs divatā”, „Louie Fontaine & The starlight searchers”, kā arī ārvalstu viesi – grupas „Tomas”, „Otava E” un „Lacuna” no Krievijas, „Open blues” no Polijas, „Tax” no Somijas, „To leave a trace” no Ukrainas, „Insane” no Ungārijas, „Bonafide” no Izraēlas, „Svjata Vatra” no Igaunijas/ Ukrainas un meditatīvais cītaru trio „Palace on wheels” no Zviedrijas, "Jack’s rezidence” no Zviedrijas, ASV dzimušais blūzmenis Hovards Fišmens. Festivālā uzstāsies arī ģitāras virtuozs Eddie Angel no Lielbritānijas, kura pavadošajā sastāvā īpaši šajā koncertā basģitāru spēlēs festivāla saimnieks Louie Fontaine.

Biļetes

Biļetes uz visām trīs festivāla dienām pieejamas „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, to cena ir Ls 8, savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas uz vietas, festivāla kasē par Ls 5. Atsevišķa biļete uz svētdienas koncertu būs pieejama par Ls 2.

Fontaine Festiva 2013 mājaslapa: http://www.fontainefestival.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV