Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Franco Franco piedāvā divus dzīvā ieraksta video

Easyget.lv, 09.07.2013. 13:13 | komentāri (1)

Cēsu indie pop/rock apvienība „Franco Franco” piedāvā divus video no dzīvā ieraksta „Railroad Sessions”, izpildot dziesmu „Space Tune” no grupas EP, kā arī kaverversiju Calvin Harris un Florence Welch skaņdarbam „Sweet Nothing”.
Franco Franco piedāvā divus dzīvā ieraksta video

Video mērķis ir radīt dabīgu un mierpilnu atmosfēru, sniedzot personīgu uzstāšanos visiem video skatītājiem, stāsta grupas pārstāvis Reinis Kārkliņš. „Kā piemērotāko vietu šāda video tapšanai izvēlējāmies Cēsu dzelzceļa stacijas nefunkcionējošo noliktavu – telpas lielie apmēri radīja katedrālisku sajūtu, vienlaicīgi ļaujot koncentrēties tikai uz mūziku. Īpaši jāuzsver, ka video un skaņa ir ierakstīta vienā piegājienā bez īpašas pēcapstrādes.”

Video tapis, sadarbojoties ar Jurģi Rudmiezi un Aneti Rūķi, kuri uzņēma arī grupas debijas klipu "Frank Killed Lee".

Savu radošo darbību „Franco Franco” aktīvi izpauž arī koncertos. Tuvākās pieturas vietas grupai ir 11. jūlija „Positivus” ieskaņu pasākums „Rīga 2014” organizētajā Esplanādē; 14. jūlijā Cēsu viesnīcas „Kolonna” terasē, kā arī vasaras centrālais notikums grupai – debija festivālā „Positivus” uz „I Love You” skatuves.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV