Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ģitāras virtuozs Rodnijs Branigens uzstāsies Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā

Easyget.lv, 30.07.2013. 11:57

8. augustā Kalnciema kvartālā notiks ģitāras virtuoza Rodnija Branigena brīvdabas koncerts, kurā mūziķis uzstāsies, vienlaicīgi spēlējot divas ģitāras un dziedot.
Ģitāras virtuozs Rodnijs Branigens uzstāsies Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā

Rodnijs Branigens (Rodney Branigan) uzskatāms par Progressive Folk Fusion žanra pārstāvi. Teksasā dzimušais šobrīd Londonā dzīvojošais ģitārists un dziedātājs vienlaicīgi spēj spēlēt divas ģitāras vai ģitāru un klavieres. Viņa spēja apvienot šīs neparastās prasmes ar savām sirsnīgajām dziesmām ar bagāto un dvēselisko balsi ir padarījusi mūziķi Rodniju Branigenu par vienu no šībrīža populārākajiem izpildītājiem. Rodnijs Branigens ir lieliska iedvesma daudziem jaunās paaudzes mūziķiem. Informācija par mūziķi: http://www.brokenguitars.com/

Pirms Rodnija Branigens plkst. 20.00 dzirdēsim džeza kvartetu, kura sastāvā ir saksofonists Toms Rudzinskis (LV/NL), ģitārists Matīss Čudars (LV/DE), kontrabasists Lennart Heyndels (BE) un bundzinieks Kaspars Kurdeko (LV)

Grupa sastāv no četriem draugiem, kurus vieno mīlestība pret radošu un pārsteigumiem bagātu mūziku. Improvizācijai ir ļoti nozīmīga loma jebkuras uzstāšanās laikā tā, ka katrs koncerts ir unikāls. Ikviena dalībnieka muzikālā personība spēlē lielu lomu kopējā skanējuma veidošanā.
Sastāvs izpilda pašu rakstītas oriģinālkompozīcijas, kas ir uz džeza tradīcijas balstīta alternatīvā un eksperimentālā mūzika.

Ieeja koncertā Kalnciema kvartālā no 19.00. Bez ieejas maksas.

9. augustā plkst. 11:00 Rodnijs Branigens sniegs meistarklasi Sound Factory veikalā, Upīša pasāžā, Dzirnavu ielā 113. Pieteikšanās pa tālruni +371 22007337.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV