Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Smagās mūzikas lielkoncerts Sapņu fabrikā jau šodien

Easyget.lv, 22.08.2013. 12:24

Ceturtdien, 22. augustā, klubā "Route 66", koncertzāles "Sapņu fabrika" telpās, norisināsies smagās mūzikas koncerts sportiskā atmosfērā ar Somijas viesiem "Bill Skins Fifth" un pašmāju grupu "Enhet" galvenajās lomās.
Smagās mūzikas lielkoncerts Sapņu fabrikā jau šodien

"Bill Skins Fifth" sevi raksturo kā ātru un agresīvu apvienību, kura variē starp, pašu vārdiem, letālu un mūsdienīgi melodisku skanējumu. Kopš dibināšanas 2008. gadā, grupa ir gan uzkrājusi pieredzi, izdodot trīs EP albumus, kā arī attīstot skanējumu. Dodoties ciemos uz Baltkrievijas "Metal Crowd" festivālu, Somijas apvienība piestās arī pie mums. 


"Enhet" ir viena no vecākajām Baltijas metalcore grupām, un šajā pavasarī, svinot 12. dzimšanas dienu, prezentēja otro pilna apjoma studijas albumu "Keep It Clear". Tuvojoties ceturtdienas lielkoncertam, Cēsu apvienība publicēja video versiju vienai no vecākajām albuma dziesmām "111". Grupas darbības laikā "Enhet" ir nospēlējuši vairāk nekā 300 koncertus 12 valstīs, un klausītājiem vislabāk pazīstami pēc enerģiski agresīvā, taču tehniski noslīpētā skanējuma.

Dalību koncertā apstiprinājušas arī tādas pašmāju grupas kā „Omertà” (progressive rock) , „Rise to the Bait” (metalcore) un „Burned In Blizzard” (heavy metal).

Pasākuma laikā „Route 66” slēgtajā āra pagalma teritorijā apmeklētājiem tiks piedāvāti gan skate, inline un bmx paraugdemonstrējumi, gan brīvā rampa, ļaujot vaļu ikvienam ekstrēmo sporta veidu piekritējam.

Ieejas maksa - 3,50, ar pasākuma flaieri (atrodams veikalā "Randoms") - 2,50.

Foto: Bill Skins Fifth. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV