Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Enhet ar trim koncertiem svinēs 13. gadadienu

Easyget.lv, 31.03.2014. 09:18

Viena no Latvijas senākajām metalcore apvienībām - Cēsu “Enhet” nogalē svinēs 13. dzimšanas dienu, ar koncertiem viesojoties Rīgā, Liepājā un Cēsīs. 
Enhet ar trim koncertiem svinēs 13. gadadienu

Grupa Enhet svētkos dalīs skatuvi ar Polijas thrash/hardcore grupu “Lostbone”, ko mūziķi iepazina 2013. gada Eiropas turnejas ievaros. “Lostbone” sevi raksturo kā jaudīgu un tehnisku mūziku, kas nepiekāpīgi pieprasa, lai tā tiktu klausīta dzīvajā izpildījumā. Polijas grupa vairāk nekā deviņu gadu ilgajā pastāvēšanas laikā izdevusi trīs albumus, kā arī koncertējusi kopā ar tādām apvienībām kā “Gojira”, “Motorhead”, “Sic Feet Under” un citām. 

Koncertos Rīgā un Cēsīs “Enhet” svinības papildinās grupas draugi un kolēģi no Cēsīm - “Spit it out”, kas pavisam nesen prezentēja debijas albumu “My friends are my strength”. Koncerti norisināsies 3. aprīlī Nabaklab 4. aprīlī Fontaine Palace un 5. aprīlī grupas mājvietā - Cēsīs “Fonoklubā”.

Atgādinām, ka “Enhet” darbību aizsāka 2001. gadā, un kopš tā laika ir izdevuši divus albumus, kā arī snieguši vairāk nekā 350 koncertus vienpadsmit valstīs, kļūstot par vienu no senākajām un pieredzes bagātākajām sava žanra vienībām Baltijā. Grupas jaunākais albums “Keep It Clear” nāca klajā pagājušajā gadā, un ir pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, kā arī grupas “Bandcamp” profilā.



http://enhet.bandcamp.com
http://facebook.com/enhetnet
www.enhet.net

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV