Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Fanu reiss vedīs uz pasaules slavenu mūziķu koncertiem kaimiņvalstīs

Easyget.lv, 26.08.2013. 16:25

Rudens – ziemas sezonā Fanu reiss aicina apmeklēt Alice Cooper, Nickelback, Placebo un Eltona Džona turneju koncertus tuvējās kaimiņvalstīs, informē Elīna Štēbele.

Fanu reiss šogad uzsāk piekto sezonu, aktīviem mūzikas faniem nodrošinot iespēju kopā apmeklēt savu iemīļotāko grupu koncertus – jau 9. oktobrī Fanu reiss dosies pirmajā rudens sezonas braucienā, lai apmeklētu smagā metāla ikonas Alice Cooper šovu Tallinā, kas būs viens no pirmajiem mākslinieka šoviem jaunās koncertturnejas „Raise the Dead” ietvaros. Grupas pārstāvji sola, ka katrs šovs būs priekšnesums, kura laikā visiem labi pazīstamais, ekstravagantais Alice Cooper uzstāšanās stils tiks papildināts ar īpašu skatuves scenogrāfiju un pārsteidzošām izdarībām no mākslinieka puses. Alice Cooper Fanu reisa pavadonis būs Vēja brāļu ordeņa vadītājs rokeris Frīdis


Nickelback koncerts Varšavā paredzēts kā otrais rudens Fanu reisa galamērķis, kura laikā grupas daiļrades piekritējus pavadīs nu jau pieredzējušais braucienu vadītājs Andris Kivičs kopā ar Reini Kazāku. Nickelback plaši pazīstami pateicoties tādiem hītiem kā „How You Remind Me” un „Rockstar”. Grupa ir vairākkārtēju Grammy nomināciju ieguvēja, un Billaboard žurnāla aptaujā saukta par desmitgades labāko mūzikas apvienību. Nickelback Varšavā uzstāsies sava jaunākā albuma „Here and Now” koncertturnejas ietvaros.

Pāris nedēļas vēlāk, turpinot priecēt rokmūzikas cienītājus, Fanu reiss atkal dosies ceļā uz Varšavu, kur, uzsākot septītā studijas albuma „Loud Like Love” koncertturneju, uzstāsies grupa Placebo. Varšavas šovs solās būt pārsteigumiem bagāts, jo tā būs pirmā grupas uzstāšanās pēc jaunākā albuma iznākšanas 16. septembrī. Placebo faniem uz Varšavu līdzi dosies grupa Triānas Parks.

2013. gada galamērķu sarakstu noslēgs Fanu reiss uz Eltona Džona koncertu Kauņā. Pasaules slavenais mūziķis Lietuvā uzstāsies sava jaunākā studijas albuma „The Diving Board” ietvaros, kurš iznāks šī gada septembrī, un paša mūziķa vārdiem ir atgriešanās pie savas solo karjeras aizsākumiem – klaviermūzikas un liriskiem dziedājumiem. Visiem līdzbraucējiem nodrošinot kvalitatīvu izklaidi un atpūtu ceļā, Fanu reisā uz Eltona Džona koncertu dosies arī Borowa MC līderis Aigars Runčis.

Līdz šim Fanu reisa galamērķi bijuši tādu grupu kā Coldplay, Red Hot Chilli Peppers, Green Day un mākslinieku Robbie Williams, U2 un citi koncerti.

Pieteikšanās Fanu reisam iespējama mājas lapā www.fanureiss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV