Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Raimonds Pauls 78. jubileju svinēs ar džeza koncertu LNO

Easyget.lv, 13.12.2013. 16:30

Janvāris ir Raimonda Paula jubilejas mēnesis – par godu Maestro 78. jubilejai 27.janvārī Latvijas Nacionālajā operā notiks vērienīgs koncerts ar vairāku solistu piedalīšanos.
Raimonds Pauls 78. jubileju svinēs ar džeza koncertu LNO

Koncerta pirmajā daļā klausītājiem tiks atskaņoti Maestro jaunie aranžējumi izteikti džezam raksturīgos ritmos un harmonijās, kas komponēti īpaši izpildīšanai kopā ar Latvijas Radio bigbendu. Raimonds Pauls ir atjaunotā bigbenda patrons un jau iepriekš atzinis, ka šis sastāvs ir liels sasniegums latviešu kultūrai. Bigbends lieliski sevi pieteicis vairākos koncertos kopā ar mūzikas pasaulē atzinību guvušiem. Īpaši Maestro jubilejas koncertam Latvijas Radio bigbenda sastāvam pievienosies Berlīnes Filharmonijas kontrabasists Gunārs Upatnieks.

Koncerta otrā daļa veltīta vokālajai mūzikai Edgara Vītola vadītās jauniešu vokālās grupas „Con Moto”, vokālistes Kristīnes Prauliņas un Nacionālā teātra aktieru Jura Jopes un Madaras Botmanes izpildījumā. Muzikālais pavadījums – Latvijas Radio bigbends, pie klavierēm – Maestro Raimonds Pauls.

Biļetes - Biļešu servisa kasēs.

Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV