Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rīgā ar audio vizuālu šovu uzstāsies Gold Panda

Easyget.lv, 03.01.2014. 09:49

4. februārī Rīgas kinostudijā uzstāsies Vācijā dzīvojošais britu izcelsmes elektroniskās mūzikas producents, komponists un izpildītājs Gold Panda (īstajā vārdā - Derwin Schlecker).
Rīgā ar audio vizuālu šovu uzstāsies Gold Panda

Mūziķis Baltijā viesosies pirmoreiz, savas Ziemeļeiropas mini turnejas laikā piestājot Rīgā un Tallinā, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.

Gold Panda ticis nominēts prestižajam BBC Sound of 2010 apbalvojumam līdzās Hurts, Owl City, Marina and the Diamonds un Ellie Goulding. Laikraksts The Guardian Gold Panda debijas albumu „Lucky Shiner” atzinis par 2010. gada labāko debiju. Sākotnēji Gold Panda aizrāvās ar savu mūzikas favorītu Bloc Party, Telepathe un citu ierakstu remiksēšanu, paralēli radot pirmo paša komponētu ierakstu kopumu, ko 2009. gadā izdeva digitāli un CD ierobežotā skaitā – tikai 250 kopijās.

Paralēli citiem digitāliem izdevumiem, 2013. gada sākumā Gold Panda klausītājiem nodeva mini albumu „Trust”, savukārt tā paša gada vasarā – pilno pilna garuma albumu „Half of Where You Live”, ar kura skaņdarbiem paviesojies, piemēram, Glastonbury festivālā Lielbritānijā. Karjeras laikā Gold Panda uzstājies Jaunzēlandē, Austrālijā, ASV, Kanādā, Meksikā, Lielbritānijā un Eiropā, tajā skaitā, lielākajos festivālos: Sonar un Primavera Barselonā, Roskilde Dānijā, Melt Festival Vācijā u.c.

Gold Panda Baltijas valstīs viesosies ar šoviem Rīgā un Tallinā, lai tālāk dotos uz Skandināviju. Biļetes uz uzstāšanos Rīgā pieejamas Ticketpro tīklā no 3. janvāra 17:00, pirmās 100 biļetes par 7 eiro. Informācija www.concertsandfestivals.lv, piedāvā IC Concerts.

Gold Panda mājas lapa http://iamgoldpanda.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV