Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Mainīta Gold Panda koncerta norises vieta

Easyget.lv, 03.02.2014. 09:26

Mūzikas producenta, izpildītāja un komponista Gold Panda 4. februāra koncerta norises vieta Rīgā mainīta uz 9K1 NAMS A.Briāna ielā 9, k.1, informē koncerta rīkotāji.
Mainīta Gold Panda koncerta norises vieta

Britu izcelsmes Vācijā dzīvojošā mūziķa Gold Panda audio vizuālo šovu nolemts pārcelt no Rīgas kinostudijas uz A.Briāna ielas kvartālu – mazāku, intīmāku vietu, kas ļaus tā uzstāšanos izbaudīt pilnībā. Pirms Gold Panda kopīgu šovu sniegs igauņu mūziķu Firejosé un Sander Mölder duets Johnny Depth. Igauņu māksliniekiem ir kopīgi skaņdarbi arī ar latviešu mūziķiem Edgaru Žildi un Ashnikko.

Gold Panda Baltijas valstīs viesosies pirmoreiz, 4. februārī sniedzot uzstāšanos Rīgā un 5. februārī – Tallinā, kur viesi būs latvieši Artūrs Mednis un DJ Monsta.

Informācija par mūziķi un uzstāšanos organizatora mājas lapā www.concertsandfestivals.lv, vēl nedaudz biļetes pieejamas Ticketpro tīklā un Ticketpro.lv par cenu 11 eiro, no 3. februāra 14 eiro. Ar ISIC karti 10% atlaide.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV