Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Gold Panda priekšnesumu Rīgā papildinās igauņu mūziķi

Easyget.lv, 24.01.2014. 16:44

Gold Panda – britu izcelsmes elektroniskās mūzikas producenta un izpildītāja – uzstāšanos Rīgā papildinās igauņu mūziķi Sander Molder un Firejose duetā Johnny Depth.
Gold Panda priekšnesumu Rīgā papildinās igauņu mūziķi

Viens no Latvijas pieredzējušākajiem dīdžejiem Dj Monsta un Latvijas digitālo mediju speciālists un dīdžejs Artūrs Mednis veidos savdabīgu apmaiņu ar igauņu elektroniskās mūzikas pārstāvju apvienību Johnny Depth – igauņi dosies uz Rīgu, lai uzstātos pirms starptautiski atzītā Gold Panda šova, savukārt Latvijas pārstāvji nākamajā dienā sniegs uzstāšanās Tallinas Rock Cafe, kļūstot par Gold Panda priekšnesuma viesiem kaimiņvalstī, informē IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.

Dueta Johnny Depth dalībnieks Firejosé, īstajā vārdā Mark Stukis, dzimis Igaunijā, audzis nepieradinātajā Centrālamerikā. Vēl būdams pusaudzis, Marks bijis dīdžejs, uzstāšanās izmantojot vinila ierakstus, savukārt pēdējos gados pievērsies elektroniskās mūzikas producēšanai. Sander Mölder Tallinas Mūzikas un Teātra akadēmijā apguvis čella spēli, ko spēlējot kamerorķestra sastāvā, uzstājies arī Alberta Karaliskajā hallē Londonā. Sander jau viesojies Latvijā Positivus festivālā, uzstājies arī festivālos Satta Outside Lietuvā un Insomnia Festival Norvēģijā. Mūziķis darbojas arī vairāku grupu sastāvā, tostarp State of Zoe, OYT. Abu mūziķu radītos skaņdarbus nevar pieskaitīt vienam konkrētam stilam, bet tajos jūtamas drum’n’bass, house, techno, electronica, beats iezīmes.

Jau vēstīts, ka 4. februārī Rīgā uzstāšanos sniegs vairākiem prestižiem mūzikas apbalvojumiem nominētais un apbalvotais, teju visos ietekmīgākajos mūzikas festivālos pasaulē muzicējušais producents, komponists un izpildītājs Gold Panda. Rīgas kinostudijas lielākais paviljons tiks pārveidots koncertšova norises vietā, mūziķiem radot skaņas un vizuālo priekšnesumu.

Biļetes par cenu no 11 eiro pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās. Ar ISIC karti 10% atlaide.

Foto: Gold Panda. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV