Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nabaklab svinēs Elvisa Preslija dzimšanas dienu

Easyget.lv, 08.01.2014. 17:46

Sestdien, 11. janvārī, ar „Pete Anderson & The Swamp Shakers” koncertu klubā „Nabaklab” tiks atzīmēta leģendārā mūziķa Elvisa Preslija dzimšanas diena.
Nabaklab svinēs Elvisa Preslija dzimšanas dienu

Rokenrola karalim, amerikāņu mūziķim un aktierim, vienam no populārākajiem 20. gadsimta dziedātājiem 8. janvārī apritētu 79 gadi.

Pits Andresons ir viens no nozīmīgākajiem Latvijas rokmūziķiem, kurš savu karjeru sāka sešdesmitajos gados kā pianists. Gadu vēlāk mūziķis taustiņinstrumentu nomainīja pret ģitāru un izveidoja grupu „The Melody Makers”. Kopš tā laika Pits uzstājas neskaitāmos rock’n’roll kolektīvos, un slavenais krievu mūzikas žurnālists un mūzikas eksperts Artemijs Troickis nodēvējis Pitu Andersonu par pirmo nopietni ņemamo Padomju Savienības rokmūziķi. 2009. gada septembrī ASV Nešvilas štata ikgadējā starptautiskajā mūzikas konkursā Pita Andresona albums „Brass-A-Billy” ieguva pirmo vietu kategorijā „Best Roskabilly Album”.

Elvisa Preslija jubilejas pasākumā Pits Andersons uzstāsies ar savu grupu „Pete Anderson & The Swamp Shakers”. Koncerts paredzēts divās daļās, un pēc tā par klausītāju labsajūtu rockabilly un rock’n’roll skaņās gādās DJ Tanheizers no radio „Naba”.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00.

Foto: Pete Anderson & The Swamp Shakers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV