Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Bonobo par koncerta iesildītāju izvēlas Brokenchord

Easyget.lv, 11.02.2014. 10:36 | komentāri (2)

Elektroniskās mūzikas pārstāvja Bonobo uzstāšanos Rīgā 19. februārī ievadīs mazpazīstams Lietuvas mūzikas projekts Brokenchord.
Bonobo par koncerta iesildītāju izvēlas Brokenchord

Bonobo (īstajā vārdā Saimons Grīns) bija svarīgi, ka koncertus Rīgā un Viļņā iesilda kāds no vietējām mūziķiem. Savu iesildītāju Bonobo izvēlējās vienpersoniski, uzsver koncerta organizatoru pārstāve Kristīne Komarovska.

Mazpazīstamais Brokenchord ir Lietuvas elektroniskās mūzika producents, īstajā vārdā Ernestas Kausylas. Brokenchord singli ierakstīti un izdoti Bristoles Black Acre Records Mākslinieks 2010.gadā izveidojis ekskluzīvu miksu slavenajam Mary Ann Hobbs šovam BBC radio1. Atzinīgi tika novērtēts viņa remikss Radiohead singlam ‘Give Up The Ghost’, kas arī tika iekļauts grupas bloga Dead Air Space topā.

Šobrīd mūziķis studē Karaliskajā mūzikas konservatorijā Londonā un sadarbojas ar dāņu teātra trupu "Hotel Pro Forma. "
"Esmu sekojis Bonobo gaitām jau no pusaudžu gadiem, un es jūtos patiesi pagodināts, ka varēšu iesildīt Bobonbo koncertus. Es domāju, ka Simon Green ir lielisks piemērs tam, ka elektronisko mūziku, papildinot ar "dzīvajiem instrumentiem", var padarīt patiesi organisku," teic Brochenkod.

Kā ziņots iepriekš, Bonobo sava piektā un līdz šim veiksmīgākā albuma The North Borders koncerturnejas ietvaros pirmo reizi viesosies Rīgā 19. februārī, koncertu sniedzot koncertzālē Palladium.

2013. gada pavasarī Bonobo laida klajā piekto albumu The North Borders, ar kuru tika sperts nopietns solis grupas mūzikas attīstībā - tajā jūtama pašsaprotama izaugsme, kā arī sadzirdamas Black Sands albumam raksturīgās elektroniskās skaņu virāžas. Tematisks, dziļš, atkarību izraisošs un ideāli veidots - tas ir saviļņojoši saskanīgs pieteikums mūzikas pasaulē.

The North Borders koncerturneja tika uzsākta līdz ar albuma iznākšanu. Bonobo un viņa grupa beiguši koncertēt Ziemeļamerikā un Austrālijā un pēc neliela pārtraukuma ir atgriezušies Eiropā. Vairāki simti tūkstoši cilvēku dažādos kontinentos jau ir apmeklējuši The North Borders turnejas koncertus.

Palladium koncertzāle tiks aprīkota ar izcilu apskaņošanas sistēmu, kas nodrošinās, lai katra mūziķa individuālais sniegums būtu baudāms augstākajā kvalitātē.

Biļetes pārdošanā Ticketpro kasēs un www.ticketpro.lv / http://www.ticketpro.lv/jnp/music/1235197-BONOBO.html. Biļešu cenas: stāvvieta: 34,86 EUR, 1.balkonā - 39,84 EUR, 2.balkonā - 35,57 EUR.


Foto: Bonobo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV