Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā uzstāsies amerikāņu mūziķis araabMUZIK

Easyget.lv, 28.02.2014. 09:25

24. martā Sapņu fabrikā uzstāsies mūzikas producents un izpildītājs araabMUZIK no ASV ar īpašu uz vietas radītu hip-hop, drum&bass un dubstep skaņdarbus programmu.
Rīgā uzstāsies amerikāņu mūziķis araabMUZIK

AraabMUZIK dzimis un audzis Rodas salā ASV, dominikāniešu-gvatemaliešu ģimenē. Muzikālajā gaumē ietekmējies no Dr.Dre, Hi-Tek, Dj Khalil un citiem, pateicīgs liktenim par iespēju augt drošā vidē, atšķirībā no lielas daļas ASV hip-hop mākslinieku. 10 gadu vecumaā sācis apgūt bungu spēli, vēlāk pievērsies taustiņinstrumentiem, nu jau vairākus gadus rada un izpilda skaņdarbus, izmantojot mūzikas producēšanas un atskaņošanas iekārtu MPC, ar kuru strādā tikpat virtuozi, kā pasaulslavenais grupas Blink-182 dalībnieks Treviss Bārkers pie bungām, uzsver IC Concerts pārstāvis Aivars Līpenītis.

AraabMUZIK ir, iespējams, ātrākais un ritmiskākais šīs skaņu mašīnas virtuozs. AraabMUZIK, īstajā vārdā Abraham Orellana, uzsver, ka viņš šo mūziku rada un izbauda, nelietodams nekādas aizliegtās vielas, turklāt savus pieprasītos bungu un efektu pavadījumus rada dažās minūtēs. Tos novērtējuši un savos skaņdarbos izmanto Young Jeezy, Ludacris, ASAP Mob, Azealia Banks, Fabolous un citi populāri mūziķi, turklāt araabMUZIK bijis albumu līdzproducents tādiem ietekmīgiem vārdiem mūzikā kā 50 Cent, Lloyd Banks, arī Latviju 2011. gadā apmeklējušie Mt Eden. AraabMUZIK uzstājies kopā ar Skrillex, ASAP Rocky, Baauer u.c., kā arī veidojis remiksus vairāku atpazīstamu mūziķu skaņdarbiem, kas ieguvuši popularitāti klausītāju vidū internetā.

Biļetes uz priekšnesumu Sapņu fabrikā no 28. februāra 17:00 pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās, cena - no 8 eiro. Informācija www.concertsandfestivals.lv. Piedāvā IC Concerts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV