Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Crazy Dolls un Valters Frīdenbergs ieraksta kopīgu dziesmu

Easyget.lv, 14.04.2014. 17:20

Grupai „Crazy Dolls” sadarbībā ar Valteru Frīdenbergu tapusi jauna dziesma „Plus 5 grādi”. Lai gan pirmo reizi tā atskaņota 25. janvārī dziesmu aptaujas „Muzikālā Banka” ietvaros, daudz plašākai publikai tā ir pieejama no šodienas.
Crazy Dolls un Valters Frīdenbergs ieraksta kopīgu dziesmu

Valters Frīdenbergs atzīst, ka šī sadarbība viņam dod iespēju atvērt savu trakumu, kas iekļaujas gan grupas nosaukumā, gan arī tās sastāvā: „Man principā beidzot ir iespēja ieslēgt trakumu kopā ar Crazy Doliem. Tur jau ir ierakstīts trakums, bet arī es beidzot varu atvērt savējo.”

„Crazy Dolls” uzstādījums ir radīt pozitīvu mūziku, kas arī šoreiz ir izdarīts. Dziesma ir par cilvēku, kura dzīves lielāko daļu aizņem internets. Galvenā varoņa ikdiena ir rakstīt anonīmus komentārus, kuri pašam šķiet asprātīgi. Tas viņu padara par bezatbildīgu un izklaidīgu, līdz ar to viņš pat nepamana, ka viņā ir iemiesojies ļauns gars.

Mūzikas autors – Midis, teksta autors – Holis, ģitāra un metalafona partijas – Valters.

Iepriekš grupa „Crazy Dolls” sadarbojusies ar Mārtiņu Freimani un izdevuši dziesmas kā „Sorry muterīt” un „Par lapām”. Kā arī „60-tie”, „Positevly Thinking” (Eirovīzina 2011), „100. grami”, „Bučas” (Eirovīzija 2014) u.c.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV