Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Astro'n'out bagātīgi apbalvos remiksu konkursa laureātus

Easyget.lv, 06.05.2014. 11:11

Grupa Astro'n'out remiksu konkursa uzvarētājus aplaimos ar balvām no veikaliem Mūzikas centrs un Discomania.
Astro'n'out bagātīgi apbalvos remiksu konkursa laureātus

Kā ziņots, grupa Astro'n'out izsuldina remiksu konkursu un aicina ik vienu interesentu tajā piedalīties, remiksējot vienu vai abas no nolikumā norādītajām dziesmām - "So close to me" vai "In fog".

Lai piedalītos Astro'n'out "Lion's Share Remixes" konkursā dalībniekam jāizpilda nolikumā esošās prasības, kas atrodamas www.astronout.lv.

Trīs labākie remiksi tiks iekļauti Astro'n'out mini albumā "Lion's Share Remixes." Remiksus iespējams iesūtīt līdz 18. maijam (ieskaitot), tos izvērtēs grupas Astro'n'out komanda. Konkursa labākais remikss saņems dāvanu karti no Mūzikas centra 100 Eur vērtībā, otrs labākais - 80 Eur vērtībā (Discomania), trešās vietas ieguvējs - 70 Eur vērtībā (Discomania). Divi no konkursa dalībniekiem saņems specbalvas - mēnesi garas apmācības Rīgas DJ skolā un portāla www.bobe.me PR kampaņu 700 EUR vērtībā.

Foto: Grupa Astro'n'out. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV