Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Inese Galante koncertēs Liepājā

Easyget.lv, 09.05.2014. 11:56

Otrdien, 27. maijā, pulksten 19:00 Liepājas Svētās Trīsvienības Katedrālē ar koncertu „Aicina Inese Galante” uzstāsies pasaulē pazīstamā un iemīļotā latviešu dziedātāja Inese Galante un ērģelnieks Aivars Kalējs.
Inese Galante koncertēs Liepājā

Garīgās mūzikas pirmatskaņojuma programmā - J.S.Baha, G.F.Hendeļa, A.Vivaldi, T.Albinoni, Dž.Kačīni, F.Šūberta skaņdarbi.

Pasaulē pazīstamā un iemīļotā latviešu dziedātāja Inese Galante ir viena no iecienītākajām un neparastākajām soprāna balss īpašniecēm. Viņas samtainais tembrs izkopts ārkārtīgi plašā diapazonā - no spilgtām koloratūrām un dziļi spēcīgiem dramatiskā soprāna krāsām, līdz maigi klusinātam un teju saklausāmam augšējo reģistru piano, kas Galantei padodas īpaši meistarīgi. Inesei Galantei piemīt dabas dots talants, un viņas tembrs, no viegli liriskām, siltām krāsām jaunībā gadu gaitā guvis pilnskanīgu, sulīgu briedumu, vienlaikus nezaudējot balss vieglumu un liriskumu.

Dziedones repertuārā iekļaujas jau teju četrdesmit vadošo lomu. Katra no tām Ineses Galantes sniegumā bijusi kā patiess varones portretējums, dziedājumu papildinot ar smalki izvītām, psiholoģiskām tēlu līnijām un spilgtu, piesaistošu aktierspēli. Līdzās operām vienlīdz nozīmīgas ir vadošā soprāna līnijas izvērstas formas vokālinstrumentāldarbos, kuros Inese Galante labprāt regulāri piedalās. Bet solokoncertiem pasaules mēroga operzvaigznei durvis ver gan ievērojamākās operskatuves, gan izslavētākās koncertzāles.

Biļetes: Biļešu Paradīzes kasēs, kā arī Liepājā, tirdzniecības centrā Rimi Ostmala un tirdzniecības centrā XL Sala.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV