Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

„..mēs spēlēsim garāko koncertu, kādu esam spēlējuši Jums šeit, Studentu klubā..”

Mārtiņš Vaters, 06.04.2007. 12:30 | komentāri (1)

Nu jau 5. aprīļa vakars ir aiz muguras, kad pie LMA Studentu kluba ieejas vairs nestāv lustes izsalkušu jauniešu rindas. Redzot uzcirtušos jauniešu garās rindas, kuri šo vakaru gaidīja ar nepacietību daudzu apsvērumu pēc: satikt draugus un paziņas, atslābināties, uzspēlējot galda futbolu un iedzerot pa dzērienam, ka arī apmeklējot šī vakara „vaininiekus” R.A.P. jeb Rāpuļi Ar Putniem.
„..mēs spēlēsim garāko koncertu, kādu esam spēlējuši Jums šeit, Studentu klubā..”

Galerijas:

Pats ierodos īsi pirms pusnakts, jo iepriekš redzētās rindas mani īpaši nesajūsmināja, piemetot vēl to, ka sinoptiķiem bija pilnīga taisnība par gaidāmo slapjo sniegu, brrr.. Ieejot Studentu klubā, priekšā vairs tikai kādi pieci līdz seši jaunieši, to starp pieticīgi tērptas dāmas, kuras ar lielu sajūsmu sarunājas par Džastinu Tiberleiku un kāds pavisam iereibis krievvalodīgs jaunietis, kuram nav īsti skaidrības – kur ir iemaldījies, bet uz jautājumu, kas šovakar te notiek, saņēmis atbildi, ka spēlē R.A.P., viņš pozitīvi pakrata galvu un nomurmina kaut ko, par to, ka tāda mūzika viņam patīk! Ļaušos piebilst, ka manīju viņu visur – bet ne telpā – kur spēlēja R.A.P. Laikam bija kaut ko pārpratis! Gadās!

Uz R.A.P. bija atnākuši paklausīties, līdzi palēkāt un arī padziedāt ļoti daudz cilvēku. Apgriezties bija pagrūti, liekas – ka atbalstītāju jeb fanu pulks šai grupai neirst, bet aug raženi un neapstājoties!

Sākas spēlēšana, jau otrās dziesmas sākumā mūziķus uz skatuves redzēt vairs nevar, jo uz augšu izstieptās un dzinkstošās plaukstas sitas līdzi ritmiskajai mūzikai, skaisti! Dziesmas beigās R.A.P. solists sasveicinās ar publiku un saka - ka „..mēs spēlēsim garāko koncertu, kādu esam spēlējuši Jums šeit, Studentu klubā..”, un viņam bija pilnīga taisnība – jo pamīšus dārdzošajai publikai skan hīti no viņu visiem trim albumiem, sen piemirstie hīti kā „Swallow My Head” no „pirmdzimtā” ripuļa „FEEL?”, kā arī no otra albuma „2” – „Nekas Vairs Nav Tā”, „Butterfly Snow Fall” un pēdējā studijas albuma „MAIZE” rādiostacijās drillētie „Viss Jau Saplānots”, „Esmu Brīvs”, un daudzi, daudzi citi vairāk vai mazāk zināmi hīti! Publika bija neremdināma, pēc katras nospēlētas dziesmas aplausi kļuva skaļāk un kliedzieni „gribam vēl” un „atkārtot” skanēja ar vien biežāk. Bija arī bariņs jauniešu – kuri laikam bija sajaukuši koncerta vietu vai, kas ir visticamāk, tā pavairāk „uzņēmuši uz krūti”, kuri kliedza un ļoti vēlējās dzirdēt grupu „LĪVI” un „SKYFORGER”! Ehh.. Lai nu paliek!

Pēc vairāk kā stundas ilgušās uzstāšanās audience nerimās, „atkartot” bija spēcīgi – grupa atgriežas uz skatuves un nospēlē vēl parīti dziesmu! Koncerts izdevies, visi apmierināti, publika pozitīvi uzlādēta, pati grupa izsvīduši vismaz divu koncertu normu, dodas uz „backstage” – atpūta! Pašiem prieks un nogurums lielum liels!

Tā arī viss beidzās, dzīvās mūzikas mīļi pamet klubu, bet vairākums deju mūzikas mīļi paliek – lai grieztos dejās ar dj Chill, kurš noteikti nokausēja ik vienu dejot gribētāju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV