Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Melo-M un Maizie Williams ierakstīs kopīgu dziesmu

Ivars Tontegode, 13.04.2007. 11:00 | komentāri (3)

Kā mēs zinām, vai zinām? Maizija ir slavenās 70. gadu grupas Boney M viena no vokālistēm un piedejotājām. Jau nedaudz sēnilā zvaigzne ir ieradusies satikties ar nemaz ne sēnilajiem Melo-M. Maizija, kopīgi čellu trio Melo-M, ir nolēmusi ierakstīt fenomenālo hītu “Daddy Cool” un šis hīts būs iekļauts arī Melo-M jaunajā albumā. Interesanti, cik formās un stilos “Daddy Cool” jau ir ierakstīts, gan jau vēl tikai nav metālā un hiphopā, bet ko var zināt.
Melo-M un Maizie Williams ierakstīs kopīgu dziesmu

Galerijas:

Visorģinālākais Latvijas trio atkal mūs pārsteidz un šoreiz grib atdzīvināt Disko laiku. Melo-M jau tā ir kolorīti, ja viņi savos garajos matos ieliktu ilgvīņus, tad arī “mikrafongalvas” varētu dabūt gatavas.

Par Maizie Willams. Aplūkojot viņas šokolādes mājas lapu, nebiju nemaz pārsteigts. Nostaļģijas pilni foto, biogrāfija ar uzspēlētu pompozitāti. Vis uzjautrinošākā sadaļa bija ziedojumi. Maizija ziedo AiDs slimniekiem, Āfrikas veselībai un viņas ziedošanas metode ir koncerti, bet diezin vai kāds rietumos viņu laiž uz lielajām skatuvēm, lai viņa nopelnītu miljonus un spētu ziedot naudā...

Hm, diez, kurš ir lielāks ieguvējs no šīs kopdarbības? Jau norietējusi zvaigzne, vai Austrumeiropā vienīgā čellu grupa?

Un, ja ir interese, tad Maizijas mājas lapā var paklausīties entās versijas ar klasiskās grupas Boney M dziesmu mixiem, tikai žēl, ka “feinās” dziesmas ir izšķobītas visdažādākajos “desas” ritmos. Tomēr, lai kā nu būtu, cerēsim, ka šajā gadījumā viss izdosies, jo kā nekā, šiem tik atšķirīgajiem māksliniekiem, ir arī viena kopīga iezīme un tas ir burts “M”.

Gaidīsim ražu!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV