Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

FOTO: "Cīņas kluba" finālā uzvar Intars Busulis

easyget.lv, 22.02.2009. 02:14 | komentāri (18)

Šīs sezonas "Cīņas kluba" finālā, kurš norisinājās nakts klubā "Godvil", gada atraktīvākā mūziķa titulu ieguva Intars Busulis.
FOTO: "Cīņas kluba" finālā uzvar Intars Busulis

Galerijas:

Par gada atraktīvākā mūziķa titulu „Cīņas kluba” finālā sacentās Dons ar dziesmu „Kolekcionārs”, Aisha ar „Dziesma pustumsā”, Ivo Fomins ar „Mēs dzīvojam pasakās”, Igo un Andris Ērglis ar dziesmu „Spēle”, Labvēlīgais Tips ar „Tu man virsū negāzies”, S.P.B. ar „The Moon”, Dzelzs Vilks ar „Uijā, uijā nikni vilki”, Liene Šomase ar „Jauna diena” un Intars Busulis ar dziesmu „Brīvdiena” - finālam kvalificētā dziesma "Davai, davai" netika izpildīta bekvokālistes klātneesamības dēļ. Pārmaiņas bija piedzīvojis arī tiesnešu duets, kurā nu Arta Volfa vietu bija ieņēmis kolēģis no Radio SWH Aigars Runčis.

Superfinālam, kur savā muzikālajā priekšnesumā kā priekšnoteikums bija iepriekšējās sezonas "Cīņas kluba" fināla uzvarētāja Andra Ērgļa dziesmas "Ripoja akmens" motīva iesasitīšana, kvalificējās Intars Busulis, Ivo Fomins un Liene Šomase.

Foto: Kristīne Šumska

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV