Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ir noteikti pirmie LNT „Latvijas Zelta talanti 2009” šova finālisti

Zane Pētersone, 20.04.2009. 12:53 | komentāri (1)

Vakar, 19. aprīlī, tiešraidē no Ogres bija vērojams šova „Latvijas Zelta talanti 2009” 1. pusfināls. Tajā ar pārsteidzošiem priekšnesumiem uzstājās deviņi talantīgi dalībnieki no visas Latvijas, kuri no šova atlasēm pēc skatītāju balsojuma iekļuva pusfinālā.
Ir noteikti pirmie LNT „Latvijas Zelta talanti 2009” šova finālisti

Šova „Latvijas Zelta talanti 2009” 1. pusfinālā žūrijas sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols. Šoreiz žūrijai bija iespēja izteikt, vai dalībniekam ir jānokļūst finālā vai nav, un, neskatoties uz to, ka tikai viena zvaigzne tika piešķirta Zigmāram Valteram no Dobeles, kurš spēlēja afrikāņu bungas vokāli instrumentālajam ansamblim „Čehols”, šova pusfinālā bija iespēja balsot par visiem šova 9 pusfināla dalībniekiem.

Pēc skatītāju balsojuma, šova „Latvijas Zelta talanti 2009”, finālā 3. maijā tiešraidē no Rīgas, piedalīsies 3 talantīgi dalībnieki:

Rūdolfs Ozols no Rīgas demonstrēja īpaši sagatavotu priekšnesumu spēlējot ģitāru. Puisis savu talantu izkopj jau 5 gadus un talanta izkopšanai velta 2-3 stundas dienā, cītīgi mācoties pie pasniedzējiem. Rūdolfs ir ļoti mērķtiecīgs un apveltīts ar lielu gribasspēku. Šova žūrijas pārstāvis Māris Grigalis par Rūdolfa izpildīto priekšnesumu teica: „Man ir liels gods būt vienā zālē ar tevi un, vēl lielāks būs gods, ja tu mani uzaicināsi uz savu koncertu”. Šim komentāram piebalsoja arī Jolanta Gulbe, teikdama: „Mēs ar Māri iesim pēc autogrāfa”. Savukārt Jānis Ozols novēlēja: ”Tu varētu būt Latvijas Zelta talants 2009”. Kā veiksies Rūdolfam, un vai tiešām viņš kļūs par Latvijas Zelta talantu 2009 uzzināsim, šova finālā 3. maijā!

Evija Misiņa no Saulkrastiem. Evija dzied, un viņa vēlas veidot savu karjeru mūzikas nozarē. Viņas lielākais dzīves sapnis ir dziedāt kopā ar Madonnu. Evija sākumā neticēja, ka tiks pusfinālā, taču, kad nokļuva, teica: „Es iešu uz visu banku.”. Evija savā nepieradinātajā balss tembrā izpildīja fragmentu no Endrjū Loida Vēbera rokoperas „Operas spoks”. Meitene nekad nav mācījusies mūziku, taču ar savu dabas doto talantu pārsteidza gan žūrijas locekļus, gan skatītājus. Žūrijas pārstāve Jolanta Gulbe, piešķirot meitenei zvaigzni, teica: „Tev jābūt finālā”. Un tas piepildījās.

Reinis Reķis no Cēsīm spēlē dažādu salikumu bungas un sitamos instrumentus. Reinis ar savu talantu sācis nodarboties 11 gadu vecumā, spēlējot skolas ansamblī. Puisis ir spēlējis arī dažādās grupās. Mācījies Siguldas mūzikas skolā. Vislielākais sasniegums līdz šim ir bijusi piedalīšanās festivālā "Sinepes un Medus". Reiņa sapnis - iespēja piedalīties televīzijā ar sitamajiem instrumentiem lielas auditorijas priekšā, ir piepildījies, piedaloties šovā "Latvijas Zelta talanti". Reinis šova pusfinālā demonstrēja kompozīciju, kura saturiskais izpildījums bija - ceļojums pa pasauli, jo tika izpildīti dažādi pasaules mūzikas ritmi. Visi šova žūrijas locekļi atzina, ka priekšnesums bija brīnišķīgs un ļoti baudāms un, ka Reinis prot strādāt ar publiku.

Jau šo svētdien norisināsies šova otrais pusfināls, tiešraidē no Jēkabpils, kurā uzzināsim, kuri vēl trīs dalībnieki, pēc skatītāju vērtējuma iekļūs finālā! Šajā pusfinālā piedalīsies arī 3 dalībnieki, kuri pēc žūrijas vērtējuma neiekļuva šova pusfinālā, bet ieguva skatītāju simpātijas – visvairāk balsu portālā zeltatalanti.lv un, tagad cīnīsies par iespēju iekļūt šova finālā!

Jau šo svētdien, 26. aprīlī, plkst. 21:00 LNT kanālā skaties šova „Latvijas Zelta talanti 2009” 2. pusfinālu tiešraidē no Jēkabpils un nosaki talantīgāko.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV