Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj skanīgā Sudmaļu ģimene

Zane Pētersone, 12.10.2009. 13:32

Vakar vakarā, 11. oktobrī, projektā „Dziedošās ģimenes” LNT kanāla tiešraidē mēs visi kopā varējām ļauties bērnības atmiņām, jo 8 skanīgas un dziedošas ģimenes izpildīja skaistākās bērnu dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja sirsnīgā Sudmaļu ģimene no Liepājas, kura izpildīja dziesmu „Anniņa Vanniņā”.
LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj skanīgā Sudmaļu ģimene

Sudmaļu ģimene pēc izbalsošanas teica: „Paldies par mīlestību, ko mēs šajā šovā saņēmām. Vislielākais mūsu ieguvums ir iepazītās ģimenes, ar kurām mēs visi ļoti sadraudzējāmies.”

Projekta žūrijā skatītājus priecēja iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Bet jau šo svētdien, 18. oktobrī, plkst. 20:20 projekta „Dziedošās ģimenes” raidījums būs īpaši jauks un jautrs, jo 7 dziedošās ģimenes izpildīs joku dziesmas.

Skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu šo svētdien turpinās: Grīnhofu ģimene no Ogres, Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 18. oktobrī, LNT kanālā plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV