Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas dziedošo ģimeņu svētku finālā iekļūst Riči un Vītoli

Zane Pētersone, 30.11.2009. 11:01 | komentāri (1)

Vakar, 29. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja satraukuma pilnas emocijas, jo trīs dziedošās ģimenes – Eriņi, Vītoli un Riči sacentās par iekļūšanu šova finālā. Ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām, vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma bija kāda jau no iepriekš izpildītām dziesmām. Pēc skatītāju balsojuma un žūrijas kopvērtējuma, projektu nācās atstāt Eriņu ģimenei no Rēzeknes rajona Dricāniem, kura izpildīja dziesmas „Milžu cīņas” un „Cietumi”.
Latvijas dziedošo ģimeņu svētku finālā iekļūst Riči un Vītoli

„Vismilzīgākais paldies! Mūsu dziedāšana ar to nebeidzas – mēs turpināsim dziedāt. Mēs esam ļoti tuvi kā ģimene, mēs protam dziedāt, un mēs turpināsim dziedāt, to mēs apsolām. Paldies mūsu mammai - zinu, ka viņa tagad raud, bet nevajag, mēs esam uzvarētāji tāpat. Paldies visiem mīļajiem un labajiem, kas balsoja, kas teica lielus atzinības vārdus. Paldies”, pēc izbalsošanas sacīja trešās vietas ieguvēji Eriņu ģimene.

Projekta žūrijā, kā ierasts, bija komponists un pianists Uldis Marhilevičs, LNT sirsnīgo labestības projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka un maestro Raimonds Pauls.

Bet jau šo svētdien, 6. decembrī, notiks lielais Latvijas dziedošo ģimeņu svētku FINĀLS, kurā sacentīsies divas spēcīgākās, skanīgākās un skatītāju iemīļotākās dziedošās ģimenes – Riču ģimene no Rīgas un Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta. Šajā koncertā būs iespēja atkal satikties ar visām 24 dziedošajām ģimenēm, kuras uzsāka dalību šajā sirsnīgajā projektā!

Finālā tikai skatītāji noteiks, kur ģimene iegūs „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu. 

„Dziedošās ģimenes” - FINĀLS jau šo svētdien, 6. decembrī, LNT kanālā plkst. 20:20!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV