Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šo svētdien Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku fināls

Zane Pētersone, 03.12.2009. 09:21

Skanīgā dziedāšanas svētku kulminācija ir klāt! Šo svētdien, 6. decembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīs satraukuma un saviļņojuma pilnas emocijas, jo tiks noskaidrots šī rudens skatītākā un sirsnīgākā dziedāšanas projekta uzvarētājs! Vītolu ģimene vai Riči – kura ģimene uzvarēs? To izšķirs skatītāju balsojums!
Šo svētdien Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku fināls

Gandrīz ikviens Latvijas iedzīvotājs ir iepazinis un iemīļojis finālā iekļuvušās ģimenes, tādēļ ir ļoti grūti pat prognozēt, kura no ģimenēm varētu uzvarēt. Katra ģimene ir ar kaut ko īpaša un, ir iemājojusi daudzu skatītāju sirdīs, par ko arī liecina atbalstītāju labie vārdi „Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku” mājas lapā. Daži no komentāriem:

Vītolu ģimenes atbalstītāji raksta: „Pārsteidz viņu vienkāršība, latviskums, sirsnīgā dziedāšana. Mani viņi aizkustināja no paša sākuma un tikai par viņiem esmu atdevusi savu balsi. Kaut viņi uzvarētu!”. „Paldies par jūsu patieso vēstījumu un īpašajām dziesmām! Vītoli – Latvijas dziedošā ģimene! Jūsu dziesmas un vēstījums sasniedza mūsu ģimenes sirdis! Lai jums veicās finālā!”

Savukārt Riču ģimenes atbalstītāji raksta: „Riči man jau iepatikās no pirmā dziedošo ģimeņu raidījuma. Viņi šova laikā ir pamatīgi ir pilnveidojušies. Man ļoti patīk, kā viņi vienmēr sagatavo priekšnesumus atbilstoši tēmai un laikam. Es finālā noteikti balsošu par Ričiem! Viņiem noteikti jāuzvar!”. „Es viennozīmīgi par Ričiem! Tik skaistās balsīs sen nebiju klausījusies. Jūs esat malači! Jūs jau tagad esat uzvarētāji!”

Šobrīd gan Vītoli, gan Riči ļoti cītīgi gatavojas svētdienas tiešraidei, lai pārsteigtu skatītājus un žūriju, lai pierādītu, ka ir Latvijas dziedošākās ģimenes titula cienīgi.

Dziesmas, kuras svētdien finālisti nodos skatītāju balsošanai, būs: „Nel blu di pinto di blu” un „Regresa a mi” Riču puišu izpildījumā, savukārt Vītolu ģimene dziedās „Dziesma par notikumu” un „Ozola galotnes dziesma”.

Fināla raidījums būs pārsteidzošu priekšnesumu pilns. Dziedošās ģimenes, kuras ir bijušas kopā ar visu Latviju, noslēguma raidījumam veido īpašus ansambļus un gatavo īpašus individuālus priekšnesumus. Arī projekta patronese, bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, ir rūpīgi sekojusi līdzi raidījumiem un turējusi īkšķus par visām ģimenēm, tādēļ šo svētdien viņa ne tikai pagodinās mūs visus ar savu klātbūtni fināla tiešraidē, bet arī, ģimeņu iedvesmota, gatavo īpašu priekšnesumu.

Projekta žūrijā būs skatītāju iemīļotie žūrijas pārstāvji: komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Degsme, atkal satikšanās un dziedāt prieks valdīs svētdien „Dziedošo ģimeņu” tiešraidē!

Kura ģimene uzvarēs – Riči vai Vītoli? Seko līdzi sirsnīgāko dziedāšanas svētku „Dziedošās ģimenes” finālam šo svētdien, 6. decembrī, 20:20 LNT kanālā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV