Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LNT vērienīgākais muzikālais šovs „O!Kartes Akadēmija” sāksies jau šo svētdien

Ingūna Sermole, 17.02.2010. 09:29

Šo svētdien, 21. februārī, pulksten 20:20 LNT kanāla tiešraidē no Rīgas Kinostudijas notiks šova „O!Kartes Akadēmija” lielais atklāšanas koncerts, kurā dalību uzsāks 12 uzņēmības pilni un atraktīvi jaunieši. Viņi pierādīs, ka sapņi piepildās, ja tiem patiesi tic.
LNT vērienīgākais muzikālais šovs „O!Kartes Akadēmija” sāksies jau šo svētdien


Svētdien norisināsies pirmais lielais „O!Kartes Akadēmijas” koncerts, bet jau ar pirmdienu, 22. februāri, 12 jauniešiem sāksies mācības „O!Kartes Akadēmijā”, kuru gaitai katru dienu līdzi varēs sekot ikviens TV skatītājs. Uzreiz pēc lielā atklāšanas koncerta jaunieši dosies uz Elijas ielu 17, lai iekārtotos savā jaunajā dzīves vietā – „ O!Kartes Akadēmijas” kopmītnēs. Šodien, 16. februārī, dalībniekiem bija iespēja pirmo reizi iepazīties ar telpām, kurās viņi dzīvos turpmākos 3 mēnešus. „O!Kartes Akadēmija” nebūs tikai lielie ik nedēļas svētdienu atskaites koncerti, kur jaunieši rādīs to, ko nedēļas laikā būs iemācījušies – šis muzikālais šovs dos iespēju skatītājiem vērot visu mācību procesa norisi. No 22. februāra - katru darbdienu dalībnieki tiksies ar skatītājiem LNT kanālā plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 (pirmdienās 21:05).

Lielajos koncertos, svētdienu vakaros, ar sagatavotiem priekšnesumiem uzstāsies visi šova dalībnieki. Dalībniekus vērtēs gan žūrija, gan skatītāji. Šova žūrijā būs četri pārstāvji. Katru nedēļu šovā uzstāsies arī kāds viesmākslinieks. Tie divi dalībnieki, kuri svētdienas koncertā būs ieguvuši vismazāko žūrijas un skatītāju atbalstu, pirmdienas vakarā LNT tiešraidē plkst. 21:05 cīnīsies par iespēju turpināt macības „O!Kartes Akadēmijā”. Dalībnieks, kurš iegūs mazāko balsu skaitu šovu atstās.

Vienu reizi – visa šova laikā žūrijai būs tiesības vienam dalībniekam piešķirt imunitāti – tādējādi dodot tam iespēju turpināt dalību šovā un iemantot skatītāju mīlestību nākamajos koncertos!

Katru dienu plkst. 14:20 notiks pārrunas ar dalībniekiem par nodarbībām, par gaidāmo un pagājušo koncertu, par savstarpējām attiecībām un attiecībām ar draugiem, tuviniekiem, atbalstītājiem. Pārrunās ikvienam skatītājam būs iespēja uzdot jautājumus dalībniekam, sūtot sms.
   
Katru darbdienu plkst. 18:40 būs skatāms raidījums par pēdējās diennakts spilgtākajiem notikumiem šovā, gatavošanās svētdienas koncertam, jaunumi, dalībnieku savstarpējās attiecības, dalība nodarbībās. 
   
Otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās plkst. 23:00 – notiks diskusijas - kopā ar pedagogiem, mūzikas un izklaides ekspertiem un Latvijā zināmām personām, iesaistoties šova dalībniekiem, skatīsimies video sižetus par aktualitātēm šovā un diskutēsim par dalībnieku izaugsmi, savstarpējām attiecībām, rīcību un motivāciju mācīties.

Paralēli tiešraidēm un raidījumiem, katru dienu „O!Kartes Akadēmijas” audzēkņiem notiks 4 nodarbības un „O!Kartes Akadēmijas” pedagogi  jau tagad saka, ka jaunajiem talantiem viegli neklāsies. Viņiem ik dienu būs jāapgūst pamata prasmes vokālajā, horeogrāfijas un aktiermeistarības lauciņā un paralēli jāgatavo svētdienas priekšnesumi. Tāpat daļai dalībnieku, kuriem nav skatuves pieredzes liels izaicinājums būs uzstāties ar dzīvo grupu, kas priekšnesumus pavadīs katru nedēļu.

Katru pirmdienu svētdienas koncerta atkārtojumu būs iespēja redzēt Latvijas Mūzikas kanālā. Savukārt, pirmdienās Latvijas Mūzikas kanāls, paralēli kanālam LNT, tiešraidē piedāvās vērot kā dalībnieki cīnīsies par iespēju turpināt mācības „O!Kartes Akadēmijā”.

O!Karte dāvina „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem Samsung Star 5230 mobilos tālruņus ar O!Karti. Samsung Star 5230 ir tālrunis ar skārienjūtīgu ekrānu, 3,2 megapikseļu kameru un to var izmantot arī, lai ierakstītu un klausītos mūziku.

Tiekamies jau šo svētdien „O!Kartes Akadēmijas” atklāšanas koncertā pulksten 20:20 un ļausim sapņiem piepildīties!


Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza” un SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV