Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sācies LNT vērienīgākais muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija"

Ingūna Sermole, 22.02.2010. 11:30

Vakar vakarā ar vērienīgu koncertu startēja LNT muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija", kurā par iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School sacentīsies 12 jaunieši.
Sācies LNT vērienīgākais muzikālais šovs "O!Kartes Akadēmija"

Atklāšanas koncertā dalībniekiem tika dota iespēja izpildīt savas iemīļotākās dziesmas un neskatoties uz uztraukumu, gandrīz visu dalībnieku uzstāšanās bija pārliecinoša. Vakar par labāko, pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma, tika atzīts kārtības sargs no Ogres Nikolajs Puzikovs, kurš izpildīja Elvisa Preslija dziesmu "Crazy Little Thing Called Love". Par uzvaru pirmajā koncertā Nikolajs saņem iespēju pirmo nedēļu "O!Kartes Akadēmijas" kopmītnēs pavadīt īpašajā luksusa numuriņā.

Made atklāšanas koncertā izpildīja Raimonda Paula dziesmu "Ar mani atkal runā kaijas", bet Mārtiņs dziesmu "Tā es tevi meklēt eju". Mareks uzstājās ar supergrupas Kings of Leon hītu "Use Somebody", Kristaps dziedāja Dona izpildīto dziesmu "Leila". Indriķis startēja ar "Notre Dame de Paris "Belle"", bet Evija Sloka ar Gunāra Freidenfelda dziesmu "Ūdensnesējs". Ivars pirmajam koncertam bija izvēlējies roķīgi smeldzīgo Fēliksa Ķiģela dziesmu "Vējā", bet Lelde izpildīja sirsnīgo grupas Putnu balle pēdējo hitu "Divi eņģeļi". Anna Dribase ar ugumīgu uzstāšanos nodziedāja dziesmu spāņu valodā "Arrinconamela", bet Samanta Tīna dziedāja Raimonda Macata dziesmu "Saullēkts". Savukārt Laimas mīļākā dziesma, ko viņa izpildīja vakar koncertā, ir grupas The Cranberries viens no liekākajiem hītiem "Zombie".

Daži dalībnieki jau pirmajā koncertā no žūrijas saņēma augstāko vērtējumu. Žūrija novērtēja dalībnieku uzstāšanos un centienus sevi pierādīt, jo neskatoties uz to, ka jaunieši vēl nav sākuši mācības "O!Kartes Akadēmijā" viņi sevi parādīja pārliecinoši. Protams, ir tādi, kuriem ir jāstrādā pie vokāla, toties uz skatuves viņi sevi pasniedza kā īsti profesionāli un spēja uzrunāt publiku, bija arī tādi, kuru vokāls, pēc žūrijas komentāriem bija perfekts, taču, lai iemantotu skatītāju mīlestību ir jāiemācās sevi pasniegt. Šova latiņa ir uzlikta ļoti augsta un to apzinās gan dalībnieki, gan žūrija, gan akadēmijas pasniedzēji, tādēļ pirmajā koncertā neviens no dalībniekiem šovu nepameta, jo viņiem tiek dota vēl nedēļa, lai mācītos, sevi pilnveidotu un iemantotu skatītāju simpātijas.

Šova žūriju pirmajā koncertā pārstāvēja mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības "Mikrofona ieraksti" vadītājs Guntars Račs, dziedātāja Aisha un LNT Ziņu moderatore Ilze Dobele.

Jau šodien dalībnieki sāk dzīvi savās jaunajās mājās Elijas ielā 17, "O!Kartes Akadēmijas" kopmītnēs, kur viņus sagaida vokālās, horeogrāfijas un aktiermeistarības nodarbības stingru pasniedzēju uzraudzībā, lai jau šo svētdien viņi mūs pārsteigtu atkal!

Seko līdzi jauniešu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur katram būs iespēja uzzināt, kā viņi jūtas, ko domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim "O!Kartes Akadēmijas" dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet vakarā pulksten 21:05 sāksim gatavoties lielajam svētdienas koncertam!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV