Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šo svētdien LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” skanēs skaistākās latviešu dziesmas

Zane Pētersone, 24.02.2010. 11:13

Pagājušajā nedēļā ar vērienīgu atklāšanas koncertu aizsākās 12 talantīgu jauniešu sapnis par lielo skatuvi, bet šonedēļ šova dalībnieki sāka savu dzīvi „O!Kartes Akadēmijas” kopmītnēs, lai profesionālu pedagogu uzraudzībā nopietni gatavotos šīs svētdienas, 28. februāra, koncertam. Koncerts tiešraidē būs vērojams svētdien LNT ēterā plkst. 20:00. Šoreiz viss būs pa īstam! Jo kādam „O!Kartes Akadēmija” būs jāatstāj.
Šo svētdien LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” skanēs skaistākās latviešu dziesmas

Visu nedēļu jaunieši cītīgi mācās, lai parādītu sevi arvien labāk un pārsteigtu skatītājus ar spilgtiem un neaizmirstamiem priekšnesumiem.

Šonedēļ dalībnieki izpildīs skaistākās latviešu dziesmas! To, kuru dziesmu katram būs jāizpilda – noteica izloze.

Mareks uzstāsies ar grupas „Dzelzs vilks” skanīgo dziesmu „Vienas nakts meitene”, Mārtiņš dziedās Fēliksa Ķiģeļa dziesmu „Amors-Superstārs”, Anna visus pārsteigs ar grupas „H2O” dziesmu „Uzmini nu”, Ivars izpildīs rokgrupas „Līvi” dziesmu „Dzelzsgriezējs”. Kristaps izpildīs šī brīža populārāko hītu, grupas „Musiqq” dziesmu „Abrakadabra”, Saipo dziedās Fomina&Kleina dziesmu „Muzikants”. Samanta startēs ar grupas „Opus Pro” dziesmu „Rozā lietus”, Laima izpildīs Laura Reinika dziesmu „Sirds sadeg neparasti”, Evija pārsteigs skatītājus ar grupas „Astro’n’out” singlu „Apaļa pasaule”. Nikolajs uzstāsies ar grupas „Otra puse” dziesmu „Savādā”, Lea dziedās grupas „Gain Fast” hītu „Brīži”, bet Made izpildīs Arņa Medņa un Jāņa Stībeļa dziesmu „Radio Radio”.

Šo svētdien šova žūrijā būs mūziķis Jānis Stībelis, izdevniecības „Mikrofona ieraksti” vadītājs Guntars Račs, Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa. Bet ceturtais žūrijas pārstāvis, šobrīd, lai paliek noslēpums.

Kā jaunieši pārsteigs skatītājus lielajā koncertā, skaties jau šo svētdien, 28. februārī, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē! Savukārt to, kā jaunieši gatavojas lielajam uznācienam, satiekas ar Latvijā populāriem cilvēkiem un izklaides ekspertiem, kādas ir viņu savstarpējās attiecības un vai konkurence savā starpā jau ir jūtama, skaties darba dienās LNT kanālā plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 (pirmdienās plkst. 21:05).


Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV