Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šonedēļ LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā skanēs dziesmas no kinofilmām un teātra izrādēm

Zane Pētersone, 11.03.2010. 19:52

Šo svētdien, 14. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē notiks muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” nu jau ceturtais lielais koncerts, kurā šonedēļ desmit šova dalībnieki kāps uz skatuves, lai priecētu skatītājus, dziedot dziesmas no populārākajām kinofilmām un teātra izrādēm.
Šonedēļ LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā skanēs dziesmas no kinofilmām un teātra izrādēm

Lea iejutīsies liktenīgās sievietes lomā, izpildot dziesmu „Diamonds are the girls best friends” no mūzikla „ Mulenrūža”. Ivars izpildīs dziesmu „Pretty Woman” no tāda paša nosaukuma filmas. Liela veiksme būs nepieciešama Evijai, kura šonedēļ gatavo  Zigmāra Liepiņa dziesmu „Atceries, Lāčplēsi” no rokoperas „Lāčplēsis”. Saipo pārsteigs skatītājus, izpildot dziesmu „Para, para, paradujemsja” no kinofilmas „Trīs musketieri”, turpretī Mareks svētdienas koncertā uzstāsies ar Valta Pūces dziesmu „Ar dievu meitenes” no populārās teātra izrādes „Šveiks”. Nikolajs šonedēļ gatavo Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu „Raudāja māte, raudāja meita” no latviešu filmas „Likteņdzirnas”. Mārtiņš šo svētdien izpildīs Raimonda Paula dziesmu „Autobraucēju dziesmiņa” no filmas „Dāvana vientuļai sievietei”. Laima un Samanta pārsteigs, dziedot dziesmas no teātra izrādēm – Samanta dziedās „Laupītāju dziesmu” no izrādes „Velniņi”, bet Laima izpildīs Guntara Rača dziesmu „Baltā dziesma”  no izrādes  „Leģenda par zaļo jumpravu”. Anna ir apņēmības pilna iegūt lielu skatītāju atbalstu, izpildot dziesmu „I’m a believer” no multiplikācijas filmas „Šreks”.

Šīs nedēļas otrajā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā šovu pameta Kristaps. Par viņa izbalsošanu pārdzīvoja ne tikai dalībnieki, bet arī skatītāji. Simtiem Kristapa atbalstītāji izteikuši vēlmi atkal redzēt Kristapu šovā. Vai puisim tiks sniegta otrā iespēj atgriezties šovā?

To, kā jaunieši gatavojas lielajam svētdienas koncertam, kā viņiem sokas mācībās un kā veidojas viņu savstarpējās attiecības, skaties „O!Kartes Akadēmijas” pārraides katru darbdienu kanālā LNT plkst.14:20, 18:40 un 23:00.

Šo piektdien, 12. martā, plkst. 23:00 šovā ciemosies mūziķis Mārtiņš Freimanis un grupa „PER”.

Kurš šonedēļ tiks atzīts par labāko, bet kuri divi iegūs viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu un pirmdien stāsies uz izbalsošanas strīpas? Skaties muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” jau šo svētdien, 14. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV