Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šovakar LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” par palikšanu cīnīsies Laima un Saipo

Zane Pētersone, 15.03.2010. 10:41

Vakar vakarā, 14. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” ceturtais lielais koncertā, kurā desmit šova dalībnieki izpildīja dziesmas no populārākajām kinofilmām un teātra izrādēm. Divi šova dalībnieki – Laima un Saipo, saņēma viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu un šovakar LNT kanāla tiešraidē plkst. 21:05 stāsies uz izbalsošanas strīpas. Kurš no viņiem pārliecinās skatītājus, ka ir pelnījis turpināt mācības „O!Kartes Akadēmijā”, bet kuram šovs būs jāatstāj?
Šovakar LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” par palikšanu cīnīsies Laima un Saipo

Laima uz izbalsošanas strīpas šovakar stāsies pirmo reizi, toties Saipo šī jau būs otrā reize, kad puisis pirmdienas vakarā cīnīsies par iespēju palikt šovā.

Pēc vakardienas koncerta par labāko tika atzīta Evija Sloka, kura izpildīja Zigmāra Liepiņa dziesmu „Atceries, Lāčplēsi” no rokoperas „Lāčplēsis”. Evija par labāko tiek atzīta jau otro reizi četru nedēļu laikā un arī šoreiz viņa ieguva ekskluzīvas tiesības līdz svētdienas koncertam dzīvot VIP numuriņā.

Vakardienas koncertā Lea iejutās liktenīgās sievietes lomā, izpildot dziesmu „Diamonds are the girls best friends” no mūzikla „ Mulenrūža”. Ivars izpildīja dziesmu „Pretty Woman” no tāda paša nosaukuma filmas. Saipo dziedāja dziesmu „Para, para, paradujemsja” no kinofilmas „Trīs musketieri”, turpretī Mareks vakardienas koncertā uzstājās ar Valta Pūces dziesmu „Ar dievu meitenes” no populārās teātra izrādes „Šveiks”. Nikolajs izpildīja Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu „Raudāja māte, raudāja meita” no latviešu filmas „Likteņdzirnas”. Mārtiņš uzstājās ar Raimonda Paula dziesmu „Autobraucēju dziesmiņa” no filmas „Dāvana vientuļai sievietei”. Samanta dziedāja „Laupītāju dziesmu” no izrādes „Velniņi”, bet Laima izpildīja Guntara Rača dziesmu „Baltā dziesma”  no izrādes  „Leģenda par zaļo jumpravu”. Anna izpildīja dziesmu „I’m a believer” no multiplikācijas filmas „Šreks”.

Vakar šova žūrijā bija un dalībnieku uzstāšanos vērtēja izdevniecības „Mikrafona Ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa un mūziķi Jānis Stībelis un Lauris Reiniks.

Sekojiet līdzi „O!Kartes Akadēmijas” studentu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur uzzināsim, kā dalībnieki jūtas un ko viņi domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim „O!Kartes Akadēmijas” dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies trešā šova izbalsošana! Laima vai Saipo - kurš no viņiem turpinās cīņu par LNT muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” galveno balvu – iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School, bet kurš jau šovakar atstās šovu „O!Kartes Akadēmija” – to noteiksiet jūs, skatītāji!


Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV