Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Laima

Zane Pētersone, 16.03.2010. 11:35 | komentāri (2)

Vakar, 15. martā, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” trešā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja Laima un Saipo, jo tieši viņi lielajā svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu. Laima uz izbalsošanas strīpas stājās pirmo reizi, bet Saipo šī jau bija otrā reize, kad viņš pirmdienas vakarā cīnījās par iespēju palikt šovā. Skatītāji arī šoreiz lēma un deva iespēju Saipo turpināt mācības „O!Kartes Akadēmijā”, bet Laimai šovu nācās pamest.
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Laima

Laima svētdienas koncertā, kad tika izpildītas dziesmas no populārākajām kinofilmām un teātra izrādēm, dziedāja Guntara Rača dziesmu „Baltā dziesma” no izrādes „Leģenda par zaļo jumpravu”.

Vakardienas pārrunās plkst. 14:20 Laima atzina, ka nejūtas gandarīta par savu svētdienas uzstāšanos. „Man vēl ir jāaug. Pateikšu godīgi, svētdien uz skatuves nebiju pārliecināta par to, ko daru. Viss bija tā, kā tam nevajadzētu būt. Man ir jāiemācās gan dziedāt, gan kustēties,” sacīja Laima.

Tomēr uzzinājusi, ka viņai šovs ir jāpamet, Laima izskatījās vīlusies un atzina, ka tomēr līdz pēdējam brīdim bija cerējusi, ka viņu neizbalsos.

Jau otro nedēļu pēc kārtas kādam no šova dalībniekiem tiek pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Nedēļas simpātiju izvēlas Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu – iespēju uz dažām stundām "izrauties" no „O!Kartes Akadēmijas” telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu vai SPA. Pagājušajā nedēļā balvu saņēma Evija Sloka - viņa tika izvizināta "LMT Rallija komandas" automašīnā pa autotrasi! Bet šonedēļ privilēģiju balvu – iespēju doties vakariņās uz restorānu, saņēma Samanta Tīna.

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un vērojiet šova tiešraides ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00!  

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV