Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” atgriežas Laima

Zane Pētersone, 17.03.2010. 11:33 | komentāri (1)

Lai novērstu aizdomas par balsojuma viltošanu vai datu sagrozīšanu, LNT šova „O!Kartes Akadēmija” veidotāji pieņēma lēmumu un deva iespēju šovā atgriezties pirmdien, 15. martā, izbalsotajai Laimai.
LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija” atgriežas Laima

Pirmdienas vakara izbalsošana sacēla pamatīgu ažiotāžu - skatītāji bija neizpratnē, kas notika ar balsojuma rezultātiem, un vai tiešām Laima saņēma mazāko skatītāju atbalstu. Tieši tāpēc vakar vakarā pie šova „O! Kartes Akadēmijas” dalībniekiem viesojās Lattelecom pārstāvis Jānis Lingers, lai izskaidrotu, kas īsti notika ar balsojumu.

Lattelecom BPO Biznesa attīstības direktors Jānis Lingers skaidro: „Lattelecom BPO nodrošina balsošanas sistēmu, kura apkopo balsojuma rezultātus, kas tiek saņemti no telebalsošanas, SMS un WAP sūtījumiem. Šī sistēma atbilsts starptautiskiem balsojuma uzskaites un drošības standartiem un tā līdz sekundes precizitātei uzskaita balsotāju izteikto vērtējumu. Arī pirmdienas balsojuma laikā sistēma darbojās nevainojumi un balsotāju vērtējums tika reģistrēts un uzskaitīts. Tas,  kas skatītājos radīja mulsumu un neskaidrību, bija saistīts tikai un vienīgi ar balsojuma atspoguļojuma tabulu, kas redzama TV ekrānā. Proti, sistēma ik pa periodam nosūta rezultātu kopsavilkumu TV skatītajiem, un šeit, tad arī bija vērojams aplikācijas konflikts, jo rezultāti brīžiem skatītājiem bija redzami ar, bet brīžiem bez wap balsojuma datiem. Skatītāji bija izteikuši savu vērtējumu, ko apliecina balsojuma rezultāti, un Laimai bija jāpamet šovs. Tas, ka viņa ir atgriezusies, ir šova organizatoru ziņā.”

Tomēr šova dalībnieki un neskaitāmi TV skatītāji bija neizpratnē par pirmdienas vakara tiešraidē notikušo balsojumu, - visi TV skatītāji bija liecinieki tam, ka Laimas balsis samazinājās, nevis palielinājās. Šis neprecīzais rezultātu atspoguļojums mulsināja skatītājus un, iespējams, tikai tādēļ Laima saņēma mazāk balsis nekā gadījumā, ja balsojums būtu atspoguļots korekti.

Šova dalībnieki atzina, ka godīgi būtu, ja Laima atgrieztos šovā, un tādēļ TV veidotāji pieņēma lēmumu un deva iespēju Laimai atgriezties šovā.

Piedāvājam arī jums iepazīties ar precīziem pirmdienas izbalsošanas rezultātiem: SAIPO: wap – 84, zvani – 2950, sms – 48, kopā: 3082
LAIMA: wap – 168, zvani – 2003, sms -  400, kopā: 2571

Sekojiet līdzi šova dalībnieku mācībām, savstarpējām attiecībām un viņu sajūtām ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV