Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT šova „O!Kartes Akadēmija” īpašajā labdarības koncertā saziedo 35 638 Ls

Zane Pētersone, 06.04.2010. 11:33

Svētdienas, 4. aprīļa, vakarā, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē notika Lieldienu sirsnīgais un emocionālais šova „O!Kartes Akadēmija” labdarības koncerts, kurā dalībnieki kopā ar Latvijas izcilākajiem mūziķiem palīdzēja krīzes skartajām Latvijas ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu ikdienas iztikai. Kopā „O!Kartes Akadēmija” svētdienas koncertā tika saziedoti 35 638 Ls.
LNT šova „O!Kartes Akadēmija” īpašajā labdarības koncertā saziedo 35 638 Ls

Lieldienu labdarības koncerts tika rīkots, lai palīdzētu tām latviešu ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu ikdienas iztikai, un koncerta laikā skatītāji, balsojot par savu favorītu, varēja ziedot pārtikas bankai „Paēdušai Latvijai”.

Koncerts bija ļoti emocionāls, jo dalībnieki no visas sirds vēlējās palīdzēt krīzes skartajām ģimenēm, kurām nav par ko pabarot savus bērnus.  

Katram "O!Kartes Akadēmijas" dalībniekam bija īpašs labdarības numurs. Skatītāji, tāpat kā līdzšinējos lielajos svētdienas koncertos, varēja zvanīt un atbalstīt savus favorītus, taču šoreiz maksa par zvanu bija 1 Ls un visi koncerta laikā iegūtie līdzekļi tik ziedoti pārtikas bankai "Paēdušai Latvijai". 

Visveiksmīgākais Labdarības koncerta students bija Ivars, kurš uz skatuves kāpa kopā ar "Eirovīzijas" Latvijas Nacionālās atlases uzvarētāju Aishu.

„Uzvarēt labdarības koncertā ir fantastiski,” uzzinot, ka ieguvis vislielāko skatītāju atbalstu, sacīja Ivars. 

Svētdienas labdarības koncertā šova dalībnieki uzstājās kopā ar Latvijas mūzikas izcilākajām zvaigznēm - Nikolajs uzstājās duetā ar grupas "Eolika" dalībnieci un Lielvārdes kora vadītāju Olgu Rajecku, Samanta dziedāja kopā ar neatvairāmās balss īpašnieku Niku Matvejevu, Mārtiņš svētdienas koncertā dziedāja kopā ar dzīvespriecīgo Jenny May, Mareks uzstājās kopā ar LNT šova "Dziedošās ģimenes" uzvarētājiem - Vītolu ģimeni, Anna piepildīja savu sapni un bija uz vienas skatuves ar karstasinīgajiem Riču ģimenes puišiem, Evija uzstājās duetā ar "O!Kartes Akadēmijas" jauno dalībnieku Andri Ērgli, bet Saipo savus spēkus pierādīja ar grupas "Dzelzs vilks" solistu Juri Kaukuli. 

Šova „O!Kartes Akadēmija” svētdienas koncerta ietvaros varējām arī dzirdēt Ulda Marhileviča un Guntara Rača labdarības himnu „Vai tu mani dzirdi”, kuru, apvienojoties, izpildīja Latvijā populāri un iemīļoti mūziķi – Liene Šomase, Aisha, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Intars Busulis, Ivo Fomins un citi.

Sekojiet līdzi jauniešu gaitām un vērojiet šova tiešraides ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00.  

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV