Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT muzikālo šovu "O!Kartes Akadēmija" atstāj Mārtiņš

Zane Pētersone, 13.04.2010. 12:01

Vakar, 12.aprīlī, LNT kanāla tiešraidē notika šova "O!Kartes Akadēmija" izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja Mārtiņš, jo viņš svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas vērtējumu un Anna, kuru dalībnieki izbalsoja iekšējā balsojumā! Tomēr liktenīgs pirmdienas vakars izrādījās Mārtiņam, jo viņš saņēma mazāko skatītāju atbalstu un viņam nācās pamest "O!Kartes Akadēmijas" telpas.
LNT muzikālo šovu "O!Kartes Akadēmija" atstāj Mārtiņš

 

Vakar "O!Kartes Akadēmijā" notika vēl kāds līdz šim nebijis notikums - iekšējais balsojums, kurā dalībnieki lēma, ka uz izbalsošanas svītras blakus Mārtiņam sēdēs Anna. Savukārt, Mārtiņam šī jau bija trešā reize, kad viņš sēdēja uz izbalsošanas strīpas, turpretī Anna vakar pirmo reizi izbaudīja, ko nozīmē būt soļa attālumā no izbalsošanas.

Uzzinot, ka izbalsota iekšējā balsojumā, Anna bija ļoti sarūgtināta, bet sēžot uz izbalsošanas strīpas, meitene atzina, ka tomēr cer uzlabot attiecības ar saviem kolēģiem un vairāk ieklausīties apkārtējos.

Mārtiņš jau vakar pa dienu nekautrējās sacīt, ka viņa svētdienas uzstāšanas nebija veiksmīga un viņam pašam kauns no sava snieguma, tāpēc puisis piekrita, ka šoreiz pamatoti sēž uz izbalsošanas strīpas.

Šoreiz skatītāji lēma, ka otra iespēja jāsniedz karstasinīgajai un patiesajai Annai - 12.aprīļa vakars liktenīgs izrādījās tieši pozitīvajam un mūžam smaidošajam Mārtiņam.

"Negribas iet projām, bet ko darīt. Nākšu ciemos, šīs man ir otrās mājas. Ir skumji," atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, sacīja Mārtiņš.

Mārtiņš svētdienas koncertā izpildīja Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Lai būtu tā".

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Nikolajs Puzikovs, kurš balvā saņēma iespēju doties uz grupas "Metallica", koncertu kas jau šo sestdien notiks "Arēnā Rīga". Nedēļas simpātiju nosaka Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu - iespēju uz dažām stundām "izrauties" no "O!Kartes Akadēmijas" telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu, SPA vai citu izklaidējošu pasākumu.

Katru darbdienu kanālā LNT plkst.14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova dalībnieku gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam svētdienas koncertam.

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV