Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šovakar LNT šovā "O!Kartes akadēmija" par palikšanu cīnīsies Kristaps un Ivars

Zane Pētersone, 19.04.2010. 11:16

Vakar, 18.aprīlī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē notika šova "O!Kartes Akadēmija" devītais koncerts, kurā dalībnieki dziedāja populārākās latviešu jaunās dziesmas no radio "SWH" topa. Vakar viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un šovakar uz izbalsošanas strīpas stāsies Kristaps un Ivars. Kurš paliks šovā, bet kuram šovs būs jāatstāj, skaties šovakar LNT tiešraidē plkst. 21:05.
Šovakar LNT šovā "O!Kartes akadēmija" par palikšanu cīnīsies Kristaps un Ivars

Pēc pagājušās nedēļas soda izciešanas, kad Evija, Samanta, Mareks un Mārtiņš četras dienas nevarēja apmeklēt nodarbības un pilnvērtīgi sagatavoties svētdienas koncertam, šonedēļ jaunieši ļoti nopietni strādāja pie pasniedzējiem un to varēja arī redzēt šajā koncertā. Arī žūrija, kuras sastāvā bija mūziķis Jānis Stībelis, aktrise Rēzija Kalniņa, radio "SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un mūzikas producents Guntars Račs, atzina, ka jaunieši šīs nedēļas koncertam bija sagatavojušies daudz labāk nekā iepriekšējā svētdienā.

Anna uzstājās ar grupas "Tā tā tā" dziesmu "Tu esi dinamīts", Kristaps dziedāja Ivo Fomina dziesmu "Laid, lai notiek", Mareks izpildīja Laura Reinika dziesmu "Pasakā", Nikolajs dziedāja Anda Grīvas dziesmu "Vadiņi", Samanta uzstājās ar grupas "Gaujarts" singlu "Putekļi", Ivars izpildīja grupas "Otra Puse" dziesmu "Nakts vai rīts", Evija dziedāja grupas "PER" un Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Bums", bet Saipo uzstājās ar grupas "Double Faced Eels" dziesmu "Zilais valis".

Pēc vakardienas koncerta par labāko tika atzīta Evija Sloka. Evija jau vairākas reizes tiek atzīta par labāko un arī šoreiz viņa ieguva ekskluzīvas tiesības līdz svētdienas koncertam dzīvot VIP numuriņā.

Viszemāko skatītāju un žūrijas kopvērtējumu ieguva, un līdz ar to šovakar uz izbalsošanas strīpas nāksies sēdēt diviem puišiem - Kristapam un Ivaram. Kristaps jau reiz tika izbalsots no šova, taču "Atgriešanās koncertā" skatītāji lēma, ka tieši Kristapam jāatgriežas šovā. Toties Ivaram šī būs pirmā reize, kad puisis sēdēs uz izbalsošanas strīpas.

Sekojiet līdzi "O!Kartes Akadēmijas" studentu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur uzzināsim, kā dalībnieki jūtas un ko viņi domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim "O!Kartes Akadēmijas" dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies trešā šova izbalsošana! Kristaps vai Ivars - kurš no viņiem turpinās cīņu par LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School, bet kurš jau šovakar atstās šovu "O!Kartes Akadēmija" - to noteiksiet jūs, skatītāji!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV