Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LNT šovā "O!Kartes Akadēmija" par palikšanu cīnīsies Mareks un Ivars

Zane Pētersone, 26.04.2010. 16:06

Vakar, 25.aprīlī, plkst.20:15 LNT kanāla tiešraidē notika šova "O!Kartes Akadēmija" desmitais koncerts, kurā dalībnieki dziedāja pasaules lielākos hītus. Viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un šovakar uz izbalsošanas strīpas nāksies sēdēt diviem puišiem - Marekam un Ivaram. Kurš turpinās mācības "O!Kartes Akadēmijā", bet kuram šovs būs jāatstāj, skaties šovakar LNT tiešraidē plkst.21:05.
LNT šovā "O!Kartes Akadēmija" par palikšanu cīnīsies Mareks un Ivars

Vakardienas koncerts bija interesants ne tikai ar aizraujošiem priekšnesumiem, bet arī to, ka savas uzstāšanās beigās Saipo bildināja savu draudzeni Ievu. Diemžēl šis solis nespēja iežēlināt žūrijas sirdis un Saipo saņēma vienu no zemākajiem vērtējumiem. Turpretī Samanta pirmo reizi šova vēsturē no žūrijas saņēma visus desmitniekus.

Saipo desmitajā koncertā dziedāja brāļu Olsenu dziesmu "Wings of love", Anna izpildīja karstasinīgā Zuccero dziesmu "Baila". Arī Nikolajam bija karstasinīgs priekšnesums, jo puisis dziedāja Britnijas Spīras dziesmu "I love rock'n'roll". Ivars iejutās romantiskā mīlnieka tēlā, izpildot Džeimsa Blunta populārāko hītu "You're beautiful", Mareks bija sagatavojis Elvisa Preslija dziesmu "It's now or never", bet Evija izpildīja "Roxette" dziesmu "Joyride". Īstu sprādzienu uz skatuves sagādāja Samanta, kura armijnieku formā dziedāja Vitnijas Hjūstones lielāko hītu "I wanna dance with somebody".

Pēc vakardienas koncerta par labāko tika atzīta Anna Dribas. Anna jau vairākas reizes tiek atzīta par labāko un arī šoreiz viņa ieguva ekskluzīvas tiesības līdz svētdienas koncertam dzīvot VIP numuriņā.

Vismazāko atbalstu ieguva Mareks un Ivars, kas nozīmē, ka jau šovakar viņi abi sēdīsies uz izbalsošanas strīpas! Ivars uz izbalsošanas strīpas sēdēja arī pagājušās nedēļas izbalsošanā, bet Marekam šī būs pirmā reize, kad puisis sēdēs uz izbalsošanas strīpas.

Sekojiet līdzi "O!Kartes Akadēmijas" studentu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 18:40, kur rādīsim spilgtākos notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies trešā šova izbalsošana! Mareks vai Ivars - kurš no viņiem turpinās cīņu par LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School, bet kurš jau šovakar atstās šovu "O!Kartes Akadēmija" - to noteiksiet jūs, skatītāji!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV