Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šovu „Latvijas dziedošās ģimenes" turpina 10 ģimenes

Zane Pētersone, 13.09.2010. 10:36 | komentāri (1)

Vakar, 12. septembrī, LNT tiešraidē ikvienu skatītāju priecēja muzikālā šova „Dziedošās ģimenes" ceturtais raidījums, kurā uzstājās 11 dziedošas, skanīgas un stipras ģimenes, izpildot Latvijas izcilāko komponistu dziesmas. Vakar projektu atstāja kuplā Bicānu dzimta no Preiļiem, kura izpildīja dziesmu „Nenāciet klāt man rudenī".
Šovu „Latvijas dziedošās ģimenes" turpina 10 ģimenes

Bicānu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica: „Mēs gribam pateikties visiem mūsu atbalstītājiem un balsotājiem par to, ka mēs tik ilgi esam noturējušies. Mēs esam laimīgi, ka visi radi kopā esam pavadījuši tik daudz laika - „Dziedošās ģimenes" saveda mūs visus atkal vienkopus."

Projekta žūrijā vakar bija LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers un izcilais komponists Mārtiņš Brauns.

Bet jau šo svētdien, 19. septembrī, plkst. 20:15 skanīgo sacensību par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu turpinās desmit dziedošās ģimenes: Graumaņu ģimene no Druvienas, māsas Drozdovičas no Rīgas, Martinsonu ģimene no Limbažiem, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Dimantu ģimene no Baldones, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

Mēs ticam, ka stipras ģimenes veido stipru Latviju! Turiet īkšķus un atbalstiet savus novadniekus LNT Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos jau šo svētdien, 19. septembrī, plkst. 20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV