Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs joku dziesmas

Zane Pētersone, 24.09.2010. 08:50

Šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 20:15 sirsnīgajā un skatītāju iemīļotajā projektā „Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē no Sapņu fabrikas Rīgā būs jūtama īpaši jautra atmosfēra, jo deviņas dziedošās ģimenes dziedās un priecēs mūs visus, izpildot jautrākās joku dziesmas.
Šo svētdien LNT sirsnīgajā projektā „Dziedošās ģimenes" skanēs joku dziesmas

Brūveru ģimene no Mārupes izpildīs dziesmu „Zēns paņēma līgaviņu", Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar dziesmu „Zaķu dziesma", Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās dziesmu „Resnā minna", Uškānu ģimene no Daugavpils iepriecinās skatītājus ar dziesmu „Krūga madaleņa", Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes izpildīs dziesmu „Doggi", Dūdumu ģimene no Mārupes uzstāsies ar dziesmu „Svešas drēbes", Dimantu ģimene no Baldones pārsteigs visus ar dziesmu „Es bij' alus dzērājiņa", Graumaņu ģimene no Druvienas dziedās dziesmu „Es čigāna meita biju", bet Drozdoviču ģimene no izpildīs dziesmu „Kung-fu fighting".

Žūriju šo svētdien pārstāvēs un dalībnieku uzstāšanos vērtēs LNT labestības projektu „Labestības diena" un „Eņģeļi par Latviju" vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists, dziedātājs un grupas „Labvēlīgais tips" dalībnieks Normunds Jakušonoks un režisors Valdis Lūriņš.

Šonedēļ skatītājus gaida vēl kāds pārsteigums - Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos būs īpaši viesi – „Dziedošās ģimenes 2009" dalībnieces māsas Legzdiņas, kuras izpildīs jautru dziesmu „Mērkaķītis", grupa „Bumerangs" dziedās dziesmu „Es zinu, visi mani nievā" un Daiga Petkeviča duetā ar šīs nedēļas žūrijas pārstāvi Normundu Jakušonoku izpildīs dziesmu „Amālijas pažarnieks".

Jautrība, smiekli un labākās joku dziesmas – kopā ar Latvijas dziedošajām ģimenēm arī tavās mājās! Tiekamies LNT kanālā šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 20:15!

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV