Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos viesosies Vaira Vīķe - Freiberga

Zane Pētersone, 08.10.2010. 09:53

Ik svētdienu LNT kanāla tiešraidē plkst.20:15 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdošā sirsnība, patiesums un dziedāt prieks ir iepriecinājis tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju. Sirsnīgie dziedāšanas svētki "Dziedošās ģimenes" katru svētdienas vakaru pie saviem TV ekrāniem pulcē arvien vairāk skatītāju un atbalstītāju. To pierāda arī jaunākie TNS Latvia dati, kas liecina, ka LNT šovs "Dziedošās ģimenes" ir viens no skatītākajiem šoviem Latvijā un to kopā ir redzējuši vairāk nekā 930 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.* Šo svētdien, 10.oktobrī, septiņas dziedošās ģimenes skatītājus priecēs ar Saules tēmai veltītām dziesmām.
Šonedēļ Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos viesosies Vaira Vīķe - Freiberga

Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes izpildīs dziesmu "Oranževaja pesņa", Drozdoviču ģimene no Rīgas uzstāsies ar dziesmu "Elpo", Krūmiņu ģimene no Alūksnes dziedās dziesmu "Saule riet", Dūdumu ģimene no Mārupes pārsteigs ar dziesmu "Saldus saule", Brūveru ģimene no Mārupes izpildīs dziesmu "Ģērbies saule sudrabota", Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes uzstāsies ar dziesmu "Mazu brīdi pirms", bet Uškānu ģimene no Daugavpils dziedās dziesmu "Sorgeņģeļs".

Šo svētdien, maģiskajā datumā 10.10.10., kopā ar mums būs arī projekta "Dziedošās ģimenes" cienītāja un atbalstītāja - bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe - Freiberga, kura sagatavojusi īpašu pārsteigumu skatītājiem.

Šonedēļ Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīs patiešām sirsnīgas un saulainas emocijas, jo uzstāsies arī pagājušā gada dziedāšanas svētku "Dziedošās ģimenes" uzvarētāji - sirds skaidrā Vītolu ģimene.

Esiet kopā ar skanīgākajām ģimenēm sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos "Dziedošās ģimenes" LNT kanāla tiešraidē šo svētdien, 10.oktobrī, plkst.20:15!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV