Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Svētdien sāksies šovs „Dvīņi dzied!"

EasyGet.lv, 11.04.2012. 12:56

Svētdien, 15. aprīlī, pulksten 20:20 LNT tiešraidē varēsim vērot Latvijā vēl neredzētu un oriģinālu muzikālu šovu „Dvīņi dzied!". 28 dziedoši dvīņu pāri ir gatavi tikties ar jums, lai pārsteigtu un iepriecinātu ar skanīgām dziesmām un sirsnību.
Svētdien sāksies šovs „Dvīņi dzied!"

Statistika liecina, ka Latvijā kopš 1980. gada dzimuši vairāk kā 7 500 dvīņu pāru. Tomēr bez statistikas jāatzīst, ka dvīņi ir arī fenomens – viņi lielākoties ģērbjas vienādi un domā līdzīgi, bet mēs esam atraduši 28 pārus, kuri dzied.

Šovā „Dvīņi dzied!" piedalīsies dvīņu pāri vecumā no 3 līdz pat 80 gadiem un tie pārstāvēs teju vai visu Latviju – Salacgrīvu, Ugāli, Strenčus, Ķekavu, Laucieni, Saldu, Mārsnēnus, Vecbebrus, Liepāju, Varakļānus, Dobeli, Talsus, Jēkabpili, Skrīverus, Tukumu, Jūrmalu, Mārupi, Aizkraukli, Enguri, Alūksni, Grenctāli un Līvānus. Šovā sastapsim gan identiskus dvīņus, gan arī pilnīgi atšķirīgus dvīņus, arī viņu pamatnodarbošanās ir ļoti dažādas - skolnieki, kultūras darbinieces, zemnieki, galdnieki, studentes, pensionāres, grāmatvedes un vienkārši jauki un smaidīgi bērni.

Šovs norisināsies divās kārtās. Četros atlases raidījumos, dzīvās grupas pavadījumā, uzstāsies septiņi dvīņu pāri, no katra raidījuma tālāk uz finālu tiks izvirzīti divi dvīņu pāri, kuri būs ieguvuši vislielāko žūrijas un skatītāju vērtējumu. Finālā, kas norisināsies 13. maijā, tiksies astoņi dvīņu pāri, kuri sacentīsies par dziedošāko dvīņu titulu! Šovā „Dvīņi dzied!" dzirdēsim dziesmas gan no Latvijas pirmās brīvvalsts laika, gan pēdējo gadu radio hītus.

Pārsteigums ir arī šova vadītāji, jo šoreiz tie būs veseli trīs! Šovu „Dvīņi dzied!" vadīs LNT Laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs un šova „Dziedošās ģimenes" dalībnieces, dziedošās dvīnes Katrīna un Ana Drozdovičas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV