Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Aizvadīts šova „Dvīņi dzied!" trešais raidījums

EasyGet.lv, 02.05.2012. 15:55

Svētdien, 29. aprīlī, norisinājās šova „Dvīņi dzied!" trešais raidījums, kurā, kā ierasts, piedalījās septiņi dvīņu pāri. Pēc skatītāju un žūrijas balsojuma finālā iekļuva Lauma un Lelde Ozoliņas, kā arī Baiba Dronka un Iveta Upeniece, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone.
Aizvadīts šova „Dvīņi dzied!" trešais raidījums

Galerijas:

Lauma un Lelde Ozoliņas no Tukuma izpildīja Mārtiņa Freimaņa sacerēto dziesmu „Sapņu pārdevējs". Dvīnes bija sagatavojušas priekšnesumu, kurā varējām vērot gan pārdomātu deju, gan skaistu dziedājumu, par kuru meitenes izpelnījās skaļas ovācijas no skatītājiem un atzinību no žūrijas. Savukārt Baiba Dronka un Iveta Upeniece no Skrīveriem un Odzienas izpildīja Vara Vētras sacerēto dziesmu „Māmiņai". Žūrijas pārstāvji abas dvīnes uzslavēja par uzdrīkstēšanos piedalīties šovā un burvīgo balss tembru.

Trešajā raidījumā uzstājās arī mazās baletdejotājas Elenda un Diāna Neilandes no Rīgas, kuras izpildīja Laura Reinika dziesmu „Pasakā". Žūrijas pārstāve Jana Kalniņa atzina, ka priekšnesums atstāja pasakainu iespaidu. Oskars un Rūdolfs Bērziņi no Varakļāniem izpildīja pašsacerētu dziesmu „Marts", par kuras skanīgumu uzslavēja žūrijas pārstāvis Ingus Ulmanis. Volejbolistes Sintija un Agnija Armanes no Jaunmārupes izpildīja dziesmu „Divi Eņģeļi". Žūrijas pārstāvjiem patika dvīņu unisons. Žiperīgās dvīnes Rūta un Jana Rutkas no Aizkraukles izpildīja Ulda Marhileviča un Kaspara Dimitera dziesmu „Skolas regejs". Žūrijas pārstāvi Janu Kalniņu apbūra meiteņu šarmantais priekšnesums. Lauma un Lelde Ozolas no Gulbenes izpildīja Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmu „Ai dundur, dundur". Žūrija atzina, ka dvīnes sava priekšnesuma laikā spridzināja un radīja šova kulmināciju.

Šova „Dvīņi dzied!" trešajā raidījumā dalībnieku priekšnesumus vērtēja mūziķis un dažādu projektu veidotājs Ingus Ulmanis, kultūras projektu vadītāja un humoriste Jana Kalniņa, zīmola komunikācijas eksperte Inese Apse – Apsīte.

Visas nedēļas garumā ikviens var nobalsot LNT mājas lapā http://www.lnt.lv/lv/shows/dvini/balsosana/ par savu mīļāko otrā raidījuma dvīņu pāri. Dvīņu pāris, kurš iegūs vislielāko balsojumu skaitu, 26. maijā dosies īpašajā Dvīņu kruīzā uz Stokholmu! Balsot var līdz 6. maija pulksten 17:00, lai jau šo svētdien, ceturtajā raidījumā, noskaidrotu šīs nedēļas skatītāju balsojuma rezultātus.

Skaties šova "Dvīņi dzied!" ceturto raidījumu jau svētdien, 6. maijā, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV