Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Jauno talantu fabriku" atstāj Rita

Easyget.lv, 04.09.2013. 12:51

Otrdienas, 3.septembra, vakarā Kanāla 2 šovā Jaunā Talantu Fabrika uz izbalsošanas strīpas sēdās Evija Krūmiņa, Rita Riteniece un Edgars Gusts. Skatītāji lēma, ka šovu jāpamet R.Riteniecei un viņas vietā jau šorīt dzīvoklī ieradās 23 gadus jaunā dalībniece Ravita Kreicberga.
"Jauno talantu fabriku" atstāj Rita

Šovu pamet Rita Riteniece

Šajā pirmdienā notikušajā Kanāla 2 Jaunās Talantu Fabrikas koncertā otro reizi uzvaras laurus plūca šova jaunākā dalībniece Elizabete Skrastiņa. Savukārt viszemāko vērtējumu ieguva Evija Krūmiņa un Rita Riteniece, nonākot uz izbalsošanas krēsla pēc neveiksmes koncertā. No iekšējā balsojuma viņām otrdienā pievienojās Edgars Gusts. Par E.Gustu balsoja lielākā daļa šova dalībnieku, kā iemeslu minot, ka viņš otrajā koncertā bija trešais no beigām. Dalībnieku starpā izskanēja arī komentārs, ka E.Gustam mūzika ir drusku mazāk asinīs nekā pārējiem jauniešiem. Kanāla 2 skatītāji visu izbalsošanas laiku aktīvi atbalstīja dalībniekus, kas cīnījās par palikšanu šovā, un stundas laikā tika atdoti vairāki simti balsu par katru no dalībniekiem.

Otrdien, kad norisinājās balsošana šova dzīvoklī, zemāko skatītāju atbalstu ieguva un mājup devās jūrmalniece R.Riteniece. Pēc izbalsošanas meitene pateicās visiem dalībniekiem par lieliski kopā pavadīto laiku un apsolīja, arī atrodoties ārpus šova, palīdzēt viņiem. Līdz ar R.Ritenieces aiziešanu no šova, Kanāla 2 dalībniekiem tagad vajadzēs pašiem cītīgāk pievērsties ēst gatavošanai, jo R.Riteniece bija gluži kā mājsaimniece. "Tev beidzot no mājsaimnieces jāpārvēršas par dziedātāju," tā par R.Ritenieci otrajā Jaunās Talantu Fabrikas koncertā teica Kramiņa kungs.

Jauniņā uzstājusies prezidentam

Šodien, 4.septembrī, rīta rosmes laikā šova dzīvoklī ieradās 23 gadus jauna šova dalībniece Ravita Kreicberga no Ikšķiles. Jaunā Kanāla 2 šova dalībniece ir absolvējusi J.Cimzes Valkas mūzikas skolu un reiz pat uzstājusies Latvijas Valsts prezidentam. R.Kreicberga līdzīgi kā citi dalībnieki ieradusies šovā, lai attīstos un pierādītu sevi. Un, iespējams, piepildītu savu sapni – dziedāt uz vienas skatuves ar savu elku, pasaulslavenu mūziķu Stingu.

Spēlēs instrumentus

Jaunā Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika dalībniece R.Kreicberga stājās R.Ritenieces vietā un no šodienas viņa uzsāks mācības pie stingrā un savos komentāros tiešā Edgara Kramiņa. Kā viņai veiksies vokālajās nodarbībās? Jau tagad zināms, ka nākamajā koncertā, 9.septembra vakarā, visi šova dalībnieki izpildīs populāras latviešu dziesmas. Uz Kanāla 2 lielās skatuves būs dzirdamas arī tautasdziesmas, bet īsts pārbaudījums dalībniekiem būs kāda mūzikas instrumenta spēlēšana.

Sekojiet līdzi notikumiem šova dzīvoklī mājas lapā www.jtf.lv un Kanāla 2 tiešraidēs, kā arī TV3 ikdienas dienasgrāmatās 13:30!

Foto: Rita Riteniece. Foto (c) Oskars Ludvigs 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV