Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Atlikušās mājas spēles varēs apmeklēt par puscenu

Jānis Stepītis, 25.01.2009. 01:56

Uz visām atlikušajām Rīgas Dinamo KHL regulārā čempionāta mājas spēlēm Arēnā Rīga pret Čehovas Vitjaz (25. janvārī), Maskavas Spartak (28. janvārī), Maskavas CSKA (29. janvārī), kā arī 20. un 21. februārī Novosibirskas Sibirj, 23. februārī Novokuzņeckas Metallurg, 25. un 26. februārī Habarovskas Amur skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi varēs iegādāties biļetes par puscenu (ar 50% atlaidi).
Atlikušās mājas spēles varēs apmeklēt par puscenu

Rīgas Dinamo šobrīd atrodas 12. vietā, taču situācija turnīra tabulā ir tik blīva, ka beigās katrs iegūtais punkts var būt zelta vērtē cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs, kurās piedalīsies 16 labākās (no 24) KHL regulārā čempionāta komandas. Turklāt ļoti būtiski ir arī ieņemt pēc iespējas augstāku vietu, lai izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā nebūtu jāsacenšas ar kādu no top komandām. Tādēļ, lai nodrošinātu komandai maksimāli lielu līdzjutēju atbalstu atlikušajās regulārā čempionāta mājas spēlēs Arēnā Rīga, Rīgas Dinamo vadība izšķīrās piešķirt 50% atlaidi biļešu iegādei atsevišķām iedzīvotāju grupām. Jau šobrīd var droši apgalvot, ka katrai mačam būs milzīga nozīme, lai Rīgas Dinamo saglabātu vietu starp tām komandām, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs. Turklāt gan mūsu komandas treneri un spēlētāji, gan pretinieki pēc katras spēles slavē mūsu līdzjutējus, saucot viņus pat par Rīgas Dinamo sesto laukuma spēlētāju.

Sākot no 23. janvāra, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi, uzrādot derīgu apliecību (uz katru apliecību tiks pārdota viena biļete), biļetes ar 50% atlaidi varēs iegādāties visos Biļešu servisa tirdzniecības punktos. Arēnā Rīga biļešu kontrolieri rūpīgi pārbaudīs apliecību derīgumu, tādēļ, lai nekavētu visu apmeklētāju plūsmu, lūgums jau laikus sagatavot apliecību un uzrādīt to kopā ar biļeti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV