Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

"Arēna Rīga" būs pārpildīta trešdienas spēlē pret Maskavas "Dinamo"

LETA, 03.03.2009. 16:42

Rīga, 3.marts, LETA. Uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešdien paredzēto spēli Rīgā starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo" komandām pašlaik atlikuši tikai daži simti biļešu, aģentūru LETA informēja Rīgas "Dinamo" mārketinga menedžeris Mārtiņš Kalniņš.

"Vairs tikai nedaudz biļetes atlikušas, kuras pašlaik var nopirkt, tomēr vienmēr nedaudz biļešu pietaupām un apgrozībā laižam pēdējā dienā halles kasēs, lai tās būtu iespējams iegādāties arī cilvēkiem no reģioniem," teica Kalniņš.

Tomēr "Dinamo" mārketinga menedžeris izteicās, ka cilvēkiem, kuriem pagaidām vēl nav sanācis iegādāties biļetes, nevajag satraukties. "Iespējams, paliks brīvas vietas arī LMT biznesa sektorā. To vietu īpašniekiem ir pirmpirkuma tiesības līdz pat spēles dienai, bet, ja tās netiek izpirktas, tad arī šīs biļetes laižam apgrozībā. Tāpat paredzams, ka spēles dienā laidīsim stāvvietu biļetes."

"Tomēr ir skaidrs, ka "Arēna Rīga" rīt būs izpārdota," teica Kalniņš.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" komandai šosezon pieder vairāki KHL apmeklētības rekordi. Pēdējais no tiem tika sasniegts 24.decembrī, kad maču apmeklēja 11 900 skatītāji. Oficiāli uz hokeja spēlēm "Arēnā Rīga" ir 10 300 skatītāju vietas, bet uz Ziemassvētku maču tika pārdotas papildu stāvvietu biļetes, tādējādi tika labots apmeklētības rekords.

Arī iepriekšējais rekords piederēja Rīgas "Dinamo" komandai, kad 29.novembra maču pret pašreizējo Krievijas čempionvienību Ufas "Salavat Julajev" "Arēnā Rīgā" noraudzījās 10 500 skatītāji.

Jāpiebilst, ka spēļu arēnas ar vismaz 10 000 skatītāju vietām ir vēl tikai Sanktpēterburgā, Omskā un Kazaņā. Sanktpēterburgā tā ir vislielākā - 12 354 vietas, taču vēl nekad nav spējusi savākt vismaz desmit tūkstošus. Savukārt Omskā ir vietas 10 048 skatītājiem, bet Kazaņā - 10 000.

Jau ziņots, ka spēle starp Rīgas un Maskavas "Dinamo" trešdien "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30. Sērijā līdz trīs uzvarām Rīgas komanda šobrīd zaudē ar rezultātu 0-2. Pirmajā mačā Maskavas klubs savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 4:0, bet otrajā - ar 7:1.

Ja Rīgas "Dinamo" trešdien izcīnīs uzvaru un pagarinās sēriju, tad biļetes uz ceturtdien paredzēto sērijas ceturto maču sāks tirgot uzreiz pēc trešās spēles beigām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV