Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Vēl tikai deviņas dienas var balsot par LBL Zvaigžņu spēles dalībniekiem

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 31.01.2009. 13:59

Pēc deviņām dienām 8.februārī interneta lapā Basket.lv būs redzami Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēles balsošanas rezultāti. Basketbola faniem vēl ir tikai deviņas dienas, lai noteiktu, kurš spēlēs Austrumu, kurš Rietumu komandā.

Būtiskas izmaiņas notikušas Rietumu komandas centra spēlētāja balsojumā. Šobdrīd pārliecinoš līderis ar 1705 balsīm ir basketbola kluba “Zemgale” spēlētājs Jānis Bambis. Šai pozīcijā balsojumā līdz 29.janvārim piedalījās "Barons"/LMT spēlētājs Demetrijs Darnels Aleksanders, kurš tagad ir izlēmis pamest komandu un karjeru turpinās Ukrainas klubā "Doņeck". D.Aleksanders bija savācis 4762 balsis.

Šobrīd balsošanas līderi Austrumu komandā ir Sandis Valters, Uvis Helmanis, Raitis Grafs, Dairis Bertāns un Ernests Kalve. Savukārt Rietumu komandā līderos izvirzījušies Armands Šķēle, Kaspars Bēziņš, Jānis Bambis, Jānis Strēlnieks un Mareks Jurevičus.

Precīza balsojuma statistika ir pieejama interneta lapā www.basket.lv

Šogad 14. Latvijas Basketbola Līgas Zvaigžņu spēle notiks 21. februārī Ventspils Olimpiskajā centrā. Zvaigžņu spēles skatītājus visas dienas garumā priecēs ne tikai labāko Latvijā spēlējošo basketbolistu savstarpējā cīņa, slam-dunk konkurss, trīspunktu metienu sacensība un treneru konkurss, bet arī interesanti priekšnesumi spēles starplaikos. LBL Zvaigžņu spēle jau 14.gadu, ir izklaidējošs basketbola šovs vairāku stundu garumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV