Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Jau rīt Ventspilī LBL Zvaigžņu spēle

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 20.02.2009. 16:58 | komentāri (1)

Šo sestdien (21.02.) Ventspils Olimpiskā centra basketbola hallē jau no 12:00 startēs 14. Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle.

Zvaigžņu spēlē visas dienas garumā skatītājus priecēs ne tikai labāko Latvijā spēlējošo basketbolistu savstarpējā cīņa, slam-dunk konkurss, trīspunktu metienu sacensība un treneru konkurss, bet arī interesanti priekšnesumi spēles starplaikos.

Pēdējo dienu aukstais laiks diemžēl ir atstājis sekas arī uz dalībniekiem, kā rezultātā pēdējā brīdī Rietumu komanda ir palikusi 11 cilvēku sastāvā, jo apslimis ir lietuviešu leģionārs Dainius Adomaitis (Barons/LMT). Tāpat izmaiņas ir notikušas arī Austrumu komandas trenerus sastāvā, kurā apslimušo Aināru Bagatski (Valmiera) nomainīs Edmunds Valeiko (ASK/Buki).

Pēc Zvaigžņu spēles, tās atbalstītāja restorāna Tex-Mex telpās, interesentus sagaidīs vēl cita sportiskā aktivitāte – četriem spēles laikā izlozētiem skatītājiem būs iespējams pašiem sacensties divcīņās ar četriem Zvaigžņu spēles dalībniekiem biljarda mini turnīrā.

Pēc pagājušajā gadā iesāktās tradīcijas, Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju jeb MVP arī šogad noteiks paši skatītāji. LBL sadarbībā ar portālu eSports.lv ikvienam līdzjutējam, izmantojot internetu vai mobilo telefonu, dos unikālu iespēju no spēles dalībniekiem izvēlēties, viņaprāt, vērtīgāko. Sākot ar spēles ceturto ceturtdaļu portālā eSports.lv, tā wap versijā wap.eSports.lv un ar īsziņas palīdzību līdz pat spēles beigu signālam būs iespējams balsot par savu favorītu.

Pagājušā gada LBL Zvaigžņu spēle starp "Austrumu" un "Rietumu" komandām noslēdzās neizšķirti 121:121, bet par mača vērtīgāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā tika atzīts "Ventspils" basketbolists Akinlolu Akingbala. Trīspunktu metienu konkursā triumfēja Uvis Helmanis (Ventspils) un Ieva Veinberga (Avantis/Turība), Slam-dunk konkursā nepārspēts palika cits "Ventspils" basketbolists Džimijs Baksters, savukārt treneru konkursā uzvaras laurus plūca Vladimirs Kiseļovs (Cēsis/Remarks).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV